Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι θα βρείτε στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»; Από βελόνι μέχρι κανόνι!

Άλλο ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο φτάνει και το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» για άλλη μια φορά βάλθηκε να μας φτιάξει τη διάθεση με ποιότητα και γεύση στο φαγητό μας και χρώμα στο πιάτο μας! Πως; Μα φυσικά με τα εκπληκτικά κρεατοσκευάσματα που μας ετοιμάζει καθημερινά, με κορυφαίας ποιότητας κρέατα, χοιρινό, μοσχάρι, αρνί και κοτόπουλο, μαριναρισμένα ή γεμιστά με λαχανικά, τυριά ή αλλαντικά, για ένα νόστιμο και πολύχρωμο αποτέλεσμα. Και το καθένα στη δική του συσκευασία που αντέχει στο φούρνο, για να μην αλλάξετε καν σκεύος!

Ειδικά αυτή τη φορά... κέντησε! Ετοίμασε την μεγαλύτερη ποικιλία από νόστιμα κρεατοσκευάσματα, φτιαγμένα όλα με μεράκι, σπιτικές συνταγές, παραδοσιακές αλλά και πιο μοντέρνες, για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και να γεμίσουν τόσο το καθημερινό όσο και το Κυριακάτικο τραπέζι. Τι θα βρούμε ενδεικτικά; Ποπιέτα κοτόπουλο γεμιστή με διαφορά τυριά, Πορκέτα χοιρινή για φούρνο, Λαχανοσαρμάδες της μαμάς, Πονηρά χοιρινά με φέτα και λιαστή ντομάτα και πολλά πολλά άλλα!

Από βελόνι μέχρι κανόνι που λέει και ο λαός και που θα τα απολαύσετε, είτε περνώντας μια βόλτα από το κατάστημα στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής), είτε με ένα τηλέφωνο στο 2331061683 για να έρθουν στην πόρτα σας με δωρεάν παράδοση! Το κατάστημα διαθέτει και ασύρματο POS για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση.


Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ