Quantcast

http://picasion.com/

Σε Κοζάνη και Ιωάννινα ο Χαρδαλιάς λόγω αυξημένων κρουσμάτων

Γιατί δεν κλείνουν τα σχολεία
Την Κοζάνη επισκέφτηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα έχει περάσει από χθες στο επίπεδο 4 Aυξημένου Kινδύνου στο Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας της Ελληνικής Κυβέρνησης. Ο κ. Χαρδαλιάς συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη στην έδρα της αντιπεριφέρειας, στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου, στην οποία παραβρέθηκαν επίσης ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης και οι τέσσερεις δήμαρχοι της περιοχής.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπερασπίστηκε την άποψή του να παραμείνουν ανοιχτά τα σχολεία, χρησιμοποιώντας το επιχείρημα ότι δεν έχει σημειωθεί καμιά συρροή μέχρι στιγμής, συμπληρώνοντας πως είναι πιο εύκολο να τηρούνται τα μέτρα στα σχολεία παρά στις πλατείες ή οπουδήποτε αλλού που δεν υπάρχει έλεγχος.

Τον Νίκο Χαρδαλιά συνοδεύουν ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, ο γενικός γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής, Χρήστος Τριαντόπουλος και ο διευθυντής Ετοιμότητας και Απόκρισης του ΕΟΔΥ, Σπύρος Σαπουνάς.

Στη συνέχεια, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θα μεταβεί στα Ιωάννινα, όπου θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη και τους συνεργάτες του, καθώς η Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων εμφανίζει και αυτή υψηλό επιδημιολογικό φορτίο (επίπεδο 3 Αυξημένης Επιτήρησης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ