Quantcast

http://picasion.com/

Κουλακιώτης: «Αξέχαστο το Κύπελλο με Ολυμπιακό»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Action Zone» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κουλακιώτης. O βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ και της Βέροιας μίλησε για τα χρόνια που πέρασε στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και για τη σημερινή ομάδα του Δικεφάλου. Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κουλακιώτης δήλωσε: Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Ήμουν 5 χρόνια στον ΠΑΟΚ, θα μπορούσα και παραπάνω αν τα διοικητικά ήταν πιο σταθερά. Το 2001, υπήρχαν πάνω από 20 παίκτες, καλοί, που μπορούσαν να μπουν στην ενδεκάδα. Με προπονητή τον Μπάγεβιτς παίζαμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, βάζαμε πολλά γκολ και όποιος έβλεπε απ’ έξω τα παιχνίδια, ευχαριστιόταν. Ο κόσμος θέλει να βλέπει πολλά γκολ».

Για τον τελικό του 2001 με τον Ολυμπιακό: «Όταν παίζεις ένα ματς δεν ξέρεις πώς θα πάει. Βάλαμε 2 γρήγορα γκολ, αγγίξαμε το τέλειο. Αν και φάγαμε 2 γκολ πήγαμε καλά και αμυντικά. Βάλαμε 4 γκολ και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι αλλά».

Για το αν εκείνο το Κύπελλο έχει μεγαλύτερη αξία σε σχέση με τους τίτλους που κατέκτησε πρόσφατα ο ΠΑΟΚ: «Με τα προβλήματα που είχαμε, ίσως ναι. Δε συγκρίνεται ένα Πρωτάθλημα με ένα Κύπελλο. Αν σκεφτείς όμως τα προβλήματα ίσως η αξία του να ήταν μεγαλύτερη».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Έγιναν πολλά στην ομάδα. Από την αρχή ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλά παιχνίδια πάρα τα άτυχα αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα. Με τις μικρότερες ομάδες πρέπει να παίζει με άλλο σύστημα, να ρισκάρει. Έχει πίσω αμυντικούς που μπορούν να κόψουν τις κόντρες οπότε πρέπει να παίξει πιο επιθετικά. Στα ντέρμπι είναι πολύ καλό το σύστημα, του βγήκε πέρσι στα πλέι οφ αλλά με τις μικρές ομάδες πρέπει να είναι πιο επιθετικός.

Δεν ξέρω πώς δουλεύει ο Φερέιρα. Αλλά ανάλογα με τον αντίπαλο και τους παίκτες που έχεις στη διάθεσή σου, προσαρμόζεις του σύστημα. Δεν γίνεται να παίζεις το ίδιο σύστημα με την ΑΕΚ και με μία μικρομεσαία ομάδα. Του βγήκε και το συνεχίζει, αλλά όταν ο αντίπαλος είναι κατώτερος, δεν πρέπει να παίζει με τρεις αμυντικούς».

Για την απουσία του Ελ Καντουρί: «Είναι όντως ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ φέτος με πολλά στοιχεία. Είναι απώλεια για τον ΠΑΟΚ. Με το σύστημα που παίζει ο Φερέιρα μπορεί να τον αντικαταστήσει. Είναι ιδανικό παιχνίδι με τρεις αμυντικούς και δύο χαφ να βγει στην κόντρα».

Για το αν είναι ρεαλιστικός στόχος για τον φετινό ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα: «Είναι νωρίς θα παίξουν ρόλο και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το Πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο. Ο ΠΑΟΚ έκανε νωρίς τις γκέλες. Πρέπει είναι σοβαρός και πειθαρχημένος ώστε να μη χαθούν κι άλλοι βαθμοί γιατί αν μείνει πίσω δύσκολα θα πλησιάσει στην κορυφή. Ο ΠΑΟΚ έχει βάθος, μπορεί να χτυπήσει όλα τα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις».

Την πιο σημαντική στιγμή του στον ΠΑΟΚ: «Είναι το Κύπελλο του 2001. Όταν το κερδίσαμε, δεν μπορώ να το περιγράψω. Όταν πήραμε το Κύπελλο, ήρθαμε Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο, αυτά που ζήσαμε με τον κόσμο, δεν θα τα ξεχάσω ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ