Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

3 νέα κρούσματα στην Ημαθία

438 είναι και σήμερα τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 19ης Οκτωβρίου 2020. Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν ακόμα 11 θάνατοι, ενώ 85 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Στην Ημαθία, σήμερα ανακοινώθηκαν 3 νέα κρούσματα, εκ των οποίων το ένα συνδέεται με γνωστή συρροή, με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται πλέον στον νομό μας στα 251.

Αναλυτικά τα κρούσματα εντοπίστηκαν:

-42 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας
-8 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο
-175 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 21 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 8 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας
-49 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 13 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 7 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας
-3 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
-1 κρούσμα στην Π.Ε. Αργολίδας
- 4 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
-4 κρούσματα στην Π.Ε. Βοιωτίας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή
- 4 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
-3 κρούσματα στην Π.Ε. Ημαθίας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
-1 κρούσμα στην Π.Ε. Ηρακλείου
-1 κρούσμα στην Π.Ε. Θεσπρωτίας
-1 κρούσμα στην Π.Ε. Θήρας
- 8 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστές
-7 κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
-1 κρούσμα στην Π.Ε. Καρδίτσας
-5 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
-5 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή
-1 κρούσμα στην Π.Ε. Κεφαλλονιάς
-1 κρούσμα στην Π.Ε. Κιλκίς
-21 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή, ενώ 10 αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα
-6 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας
-1 κρούσμα στην Π.Ε. Κω
-6 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
-1 κρούσμα στην Π.Ε. Λασιθίου
-1 κρούσμα στην Π.Ε. Λέσβου, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
-1 κρούσμα στην Π.Ε. Μαγνησίας
-4 κρούσματα στην  Π.Ε. Μεσσηνίας
-1 κρούσμα στην Π.Ε. Μυκόνου
-4 κρούσματα στην  Π.Ε. Πέλλας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
-4 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή
-3 κρούσματα στην Π.Ε. Πρέβεζας
-1 κρούσμα στην Π.Ε. Ροδόπης
-1 κρούσμα στην  Π.Ε. Σάμου
-28 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών, εκ των οποίων 10 συνδέονται με γνωστές συρροές
-1 κρούσμα στην Π.Ε. Σποράδων
-5 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων
-1 κρούσμα στην Π.Ε. Φωκίδας
-2 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής
-1 κρούσμα στην  Π.Ε. Χίου
-19 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Σήμερα ανακοινώνουμε 438 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 62 συνδέονται με γνωστές συρροές και 42 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 25802, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες.

3560 (13.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 10337 (40.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

85 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 26 (30.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 94.1%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 258 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 11 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 520 θανάτους συνολικά στη χώρα. 197 (37.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

12 σχόλια:

  1. αν πούμε ότι κατι που αποφασίζεται σήμερα βλέπουμε το αποτέλεσμα μετα απο 14 ημέρες, αρα σήμερα μιλάμε για 5 Οκτώβρη τι γινότανε. ας το έχουμε αυτό λίγο σαν σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἐπίσης, βγῆκαν οἱ σκῶροι στίς ντουλάπες. Κινδυνεύουν θανάσιμα τά μάλλινα. Τρέξτε νά τήν κρεμάσετε! Τήν Vapona ἐννοεῖται._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορούμε να ψεκάσουμε τις ντουλάπες με το υλικό που ψεκάζεσαι εσύ και οι όμοιοί σου καθημερινά. Το συγκεκριμένο,όπως διαπιστώνουμε από εσάς, δεν σκοτώνει τα παράσιτα, αλλά εξαφανίζει τελείως και τα ελάχιστα εγκεφαλικά κύτταρα που μπορεί να υπάρχουν. Το καλό με τα ζωύφια, είναι ότι όσο και να αποβλακωθούν, δεν μιλάνε ούτε γράφουν για να μας πρήζουν τα ούμπαλα με κάθε λογής μαλακία που πιστεύουν. Αντιθέτως τα δίποδα παράσιτα μιλάνε και γράφουν ότι γελοιότητα φανταστούν, γιατί δυστυχώς λόγω της ντεμέκ δημοκρατίας τους δίδεται το βήμα για να εκφράζουν τις επικίνδυνες μπαρούφες τους.

      Διαγραφή
    2. DH μην μιλας , τραβα στο καλο και εξω απο εδω , ψεκασμενε

      Διαγραφή
  3. Τους τελευταίους μήνες τρώμε το δούλεμα του αιώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν ήταν οι 530 νεκροί, θα γελούσαμε μαζί σας και με τα σχόλια σας. Αλλά η κατάσταση τείνει να ξεφύγει από τον έλεγχο και εσείς στις εμμονές σας. Αν παρασύρετε έστω και έναν στην Εντατική, άραγε θα το έχετε βάρος στη Συνείδηση; Μάλλον όχι, διότι κοροϊδεύοντας αναδεικνύετε και το επίπεδο σοβαρότητος σας. Σκεφθείτε πόσες οικογένειες αγωνιούν για ανθρώπους στα μηχανήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 530 νεκροί ἀπό κοροϊδοϊό ἢ ΜΕ κοροϊδοϊό; Προφανῶς τό δεύτερο. Στατιστικῶς μή σημαντικός ἀριθμός, ἐντελῶς ἀμελητέος ὡς αἴτιο θανάτου καί ξεκάθαρη ἀπάτη ὅποια δήποτε ἄλλη παρουσίασι.

      Μέ τά ψέμματά σας ἔχετε σίγουρα ὁδηγήσει πολλούς σέ πρόωρο θάνατο εἴτε ἀπό πανικό (φθάσαμε στό σημεῖο πολλοί ἄνθρωποι νά φοβοῦνται τό συνάχι τοῦ κοροϊδοϊοῦ περισσότερο καί ἀπό καρκίνο) εἴτε ἀπό ἀναβληθεῖσα/ματαιωθεῖσα παροχή περιθάλψεως λόγῳ τῶν ἀθλίων μέτρων εἴτε ἀπό ἀδικαιολόγητη καταβαράθρωσι τοῦ βιοτικοῦ ἐπιπέδου ἑκατομμυρίων ἀνθρώπων.

      Ἔχει πωρωθῇ ἐντελῶς ἡ συνείδησί σας, γι' αὐτό δέν αἰσθάνεσθε καί τύψεις γιά τό κακό πού ἤδη ἐπιφέρατε καί ἐξακολουθεῖτε νά προκαλῆτε μέ τήν κοροϊδοϋστερία σας.

      Ἀλλά τί νά περιμένῃ κανείς ἀπό ἀσυνειδήτους, πού δολοφονοῦν τ' ἀθῶα ἀγέννητα παιδιά τους, ἀφαιροῦν τά καλώδια ἀπό ζωντανούς γιά νά τούς σφάξουν καί νά τούς κάνουν ἀνταλλακτικά, τάσσονται ὑπέρ τῆς εὐθανασίας καί ἐπιθυμοῦν τήν μείωσι τοῦ πληθυσμοῦ τοῦ ἀνθρωπίνου εἴδους, λές καί δέν εἴμαστε εἰκόνες Θεοῦ οἱ ἄνθρωποι, ἀλλά παράσιτα!

      Ἄει πάαινε, πού θά μᾶς παραδώσῃς καί μαθήματα φιλανθρωπίας καί συνειδήσεως, μισάνθρωπε!

      Διαγραφή
    2. Χατζηνικολάου ασε μας να γίνουμε στυλοι αλατος. κούρασες με την ασχετοσύνη σου.

      Διαγραφή
  5. Κούλαρε, ευκολόπιστε. Δεν έχουν το Θεό τους, σήμερα ανακοίνωσαν 95χρόνο από κορωνοϊό.
    Έλεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ ΙΟΥ; ΚΟΥΡΑΣΕ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΤΑΜΙ ΛΑ.ΟΣ ΔΗΜΑΡ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΛΕΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 46 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΘΛΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΔΙΠΟΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ