Quantcast

http://picasion.com/

Φωτογραφία και μήνυμα από Κουτσουπιά!

Με μια φωτογραφία στο κέντρο της Αθήνας συνοδευόμενος από τις κόρες του, σχολίασε ο Φώτης Κουτσουπιάς την απόφαση του Εκλογοδικείου που απέρριψε την προσφυγή κατά του Λάζαρου Τσαβδαρίδη (δείτε εδώ). «Ενωμένοι συνεχίζουμε την πορεία μας», έγραψε στο facebook ο πολιτευτής της ΝΔ στέλνοντας μήνυμα στους υποστηρικτές του. Θυμίζουμε ότι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 ο πρωτοεμφανιζόμενος στην πολιτική σκηνή Φώτης Κουτσουπιάς κατάφερε να λάβει την 4η θέση, με τον διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό των 8.103 σταυρών προτίμησης. Μπορεί η απόσταση από την 3η εκλόγιμη θέση να ήταν μεγάλη (Τσαβδαρίδης 10.586 σταυροί), όμως ήταν καθαρό το προβάδισμα από την 5η θέση (Καρατζιούλα 6.811 σταυροί), δημιουργώντας ένα πολύ σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο.

Έκτοτε, η αίσθηση είναι ότι ο υπερδραστήριος εκπαιδευτικός άφησε λίγο πίσω του την σπουδαία εκλογική απόδοση, ίσως να μην την εκτίμησε με ορθό τρόπο. Μετά, λοιπόν, και από την αρνητική εξέλιξη για τον ίδιο στη δικαστική διαμάχη με τον Τσαβδαρίδη, ο Φώτης Κουτσουπιάς φαίνεται πρόθυμος να επαναδραστηριοποιηθεί.

25 σχόλια:

  1. Καλά δεν κατάλαβε τίποτα αυτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΚΟΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ "ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
      ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ... ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ!

      Διαγραφή
    2. Δεν τα ήξερε; Πλάκα κάνεις; Οι φιλοδοξίες δεν κρύβονται!

      Διαγραφή
    3. μεγαλες και πονηρες "αλεπουδες" που εχουν κονε σε ολους τους χωρους για ανταλλαγες "κοτων" απο αλλα "κοτετσια"!!!!

      Διαγραφή
  2. Φώτη, για μας που ξέρουμε ότι ο αγώνας σου ήταν καθαρός και τίμιος από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή, είσαι ΝΙΚΗΤΗΣ. Καλή συνέχεια σε όποια πορεία κι αν επιλέξεις να ακολουθήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά πράγματα, του έταξαν κομματική στήριξη στις επόμενες εκλογές ούτως ώστε να εκλεγεί, για αυτό το πήρε χαλαρά. Συνήθως έτσι γίνεται για να μην δημιουργούνται προστριβές και έχθρες μεταξύ των συνυποψήφιων του ίδιου κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία λοιπόν ..πάντα τέτοιες επιτυχίες! Ευχή είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Φώτης χτύπησε ταβάνι με την 4η θέση. Δεν μπορεί πιο πάνω. Είναι αδύνατον να χτυπήσει βεσυροπουλο μπαρτζωκα και τσαβδαριδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι δικαίωμα σου να πας δικαστικώς για να διεκδικήσεις μια θέση στη βουλή όπως και δικαίωμα μας να σε κρίνουμε αυστηρά γιατί ενώ έχασες με μεγάλη διαφορά από τον τρίτο εσύ θέλεις να πάρεις την εδρα στα χαρτια
    Ένας Νέο δημοκράτης από Μελικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που περιγράφετε τον εαυτό σας ως οπαδό μια ομάδας κ δεν σας απασχολεί ή ψάχνετε μια δικαιολογία για να συνεχίστε να υποστηρίζετε οποιοδήποτε κόμμα άσχετα αν οι αποφάσεις του καταστρέφουν το μέλλον των παιδιών σας είναι για νέα βιβλιογραφεία στην Ψυχιατρική..!

      ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    2. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ - ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ

      Διαγραφή
  7. Ο Φώτης είναι καλό παιδί αλλά δεν έχει εμπειρία και το πλήρωσε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμπειρία; Εδώ πέρασε από τη σχολή στελεχών της Ν.Δ. αΠΛΆ ΝΌΜΙΖΕ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΔΎΝΑΜΗ ΛΌΓΩ ...ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΏΝ!

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ

      Διαγραφή
  8. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΎΝΑΜΗ ΣΤΗ ΒΈΡΟΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΕΧΑΣΕ. ΜΊΑ ΝΆΟΥΣΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΊ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kir foti sta elega prin tis ekloges den me akouges. Tote eprepe na fonakseis tora einai arga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΊ ΤΌΣΟ ΚΑΙΡΌ ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΕΙ ΔΗΜΌΣΙΑ ΝΑ ΜΙΛΉΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΤΟ ΘΈΜΑ; ΤΙ ΦΟΒΆΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπα μπα τι βλέπω? Άρχισαν τα παπαγαλάκια να δημιουργούν κλίμα? Τα γνωστά τρολ της Βέροιας σας ξέρουμε... Ο Φώτης είναι έντιμος και άξιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κρίμα ρε μαμωτο κ ειχε σκοπό να μας Σώσει κ αυτός...!
    Κ δεν περίσσεψε κ καμιά ΔΕΚΟ ή κανένα νοσοκομείο να τον δώσουμε να παίζει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΡΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΟΜΟΡΦΟ" ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΤΙΚΗΣ

      Διαγραφή
  13. Α ρε Ημαθία με τα Καθαρόαιμα άλογα που βγάζεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πολυ ΚΑΘΑΡΟΣ ΗΘΙΚΟΣ & ΤΙΜΙΟΣ για να... εκλεγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν σε ψήφισα (βασικά ψήφισα άλλους νεοδημοκράτες), αλλά φαίνεσαι τίμιος. Το ίδιο λένε και φίλοι μου κομουνιστές από την Νάουσα που σε γνωρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ