Ευθύνες και καθήκοντα φύλακα Security

Του Μπάμπη Τσιφλίδη

Αγαπητοί φίλοι και αξιότιμοι πελάτες, ως Καθηγητής της Ασφαλειας όπου διδάσκω πολλά έτη τώρα και ως Ιδιοκτήτης εταιρείας Φυλάξεων - (SECURITY) θέλω να σας ενημερώσω ότι οι εταιρείες φύλαξης (SECURITY) έχουν ως αποκλειστικό ρόλο την πρόληψη με την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας σε ένα χώρο που χρίζει ασφάλεια, την ηλεκτρονική απομακρυσμένη παρακολούθηση των Συστημάτων Ασφαλείας και τέλος την άμεση ενημέρωση των αρμόδιων υπευθύνων του εκάστοτε χώρου, όπως και της Ελληνικής Αστυνομίας. Σε καμία περίπτωση ο Νόμος του Ελληνικού Κράτους δεν δίνει το δικαίωμα καταστολής και καταδίωξης ενός κακοποιού σε φύλακα (SECURITY), το δικαίωμα αυτό το έχει μονάχα η Ελληνική Αστυνομία. Ο φύλακας υπάρχει μονάχα για ενημέρωση της Αστυνομίας σε σχέση με αυτό που είδε ή διαπίστωσε και τίποτε περισσότερο από αυτό.

ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ Σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 

Καθηγητής Ενηλίκων για Θέματα Ασφάλειας σε (Κ.Ε.Κ.), (Ι.Ε.Κ.) και λοιπά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα _ Εκπαιδευτικός της Ελληνικής Αστυνομίας των Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων Τριετούς φοίτησης __ Πτυχιούχος Προπονητής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού __ Εκπαιδευτής Αυτοάμυνας __ Εθνικός Διαιτητής (KARATE) & (KICK BOXING) _ Σύμβουλος Ασφαλείας , Ειδικός Μελετών & Πωλήσεων Συστημάτων Ασφαλείας _ Marketing and Security Direktor Ειδικός Ερευνητής _ Πιστοποίηση (I.S.O.) Επαγγέλματος από το Ελληνικό Κράτος - (V.I.P.) - Συνοδός Ασφαλείας, με Εκπαιδεύσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ενημερωθείτε σήμερα κιόλας σε θέματα Ασφαλείας μέσα από το ποιο ενημερωμένο site για την ασφάλεια, συνδεθείτε άμεσα στο : www.securitytsiflidis.gr .  

Τηλ.: 6937 226565

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ