Quantcast

http://picasion.com/

Έκλεισε στον ΠΑΟΚ η... Μέσι της Ημαθίας

Την απόκτηση της Ολίνας Μπαξεβάνου ανακοίνωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ για την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του συλλόγου. Η μεσοεπιθετικός από την Ημαθία θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και αναμένεται να γίνει η φυσική ηγέτης του Δικεφάλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ολίνα Μπαξεβάνου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένη το 2003, η Ολίνα Μπαξεβάνου έχει ύψος 1.65, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και αγωνίζεται τόσο στα άκρα της επίθεσης ως εξτρέμ, όσο και πίσω από τον επιθετικό ως δεκάρι.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, από τα 11 της χρόνια και αγωνιζόταν στην ομάδα της Βέροιας τα τελευταία 6 έτη. Την περσινή αγωνιστική περίοδο βγήκε πρώτη σκόρερ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με 18 γκολ.

Κατέχει και το Guinness World Record στα «ποδαράκια» με ανάποδη φορά και λάκτισμα, πραγματοποιώντας 98 επαναλήψεις σε 38 δεύτερα. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα κορασίδων και πλέον αναμένει την κλήση της στην εθνική νεανίδων, καθώς σήμερα 17 Οκτωβρίου κλείνει τα 16 της χρόνια και μπαίνει στα 17.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ολίνα Μπαξεβάνου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: 

«Η εμπιστοσύνη σας είναι για εμένα μεγάλη τιμή. Με μεγάλη συγκίνηση έρχομαι σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Με μότο μου την δια βίου εξέλιξη είμαι πανέτοιμη να συμβάλλω έμπρακτα στους στόχους της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την διοίκηση του ΠΑΟΚ και στις συμπαίκτριες μου εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς».

1 σχόλιο:

  1. Μπραβω ΜΠΑΞ σου το ειχαι πει οτι θα πας μπρωστα,μην ξεχνας ποτε ομως απο που ξεκινησες,και τους ανθρωπους που ηταν μαζι σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ