Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκινητικό αντίο από τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών στον «Σερεμέτα»

«Θα συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά τις αρχές και τις αξίες των μεγάλων δασκάλων»
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας για το ιστορικό ζαχαροπλαστείο «Σερεμέτα», που έκλεισε πριν από λίγες ημέρες, μετά από 138 ολόκληρα χρόνια (δείτε εδώ το ρεπορτάζ του «Βεροιώτη»). Όπως αναφέρουν: «Τέλος εποχής για το ιστορικό ζαχαροπλαστείο Σερεμέτα στη Βέροια. Ένα πολυαγαπημένο στέκι, ένας χώρος αναφοράς και ζαχαροπλαστικής έμπνευσης για όλους εμάς τους νεότερους, κι ένα σήμα κατατεθέν για όλη την πόλη. 138 χρόνια γεμάτα γλυκιές και εκλεκτές γεύσεις, αγαπημένες παρέες, ζωηρές συζητήσεις, νέες γνωριμίες, στιγμές δημιουργικής μοναξιάς. Χρόνια γεμάτα γούστο και μεράκι.

Ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας ευχαριστεί το ζαχαροπλαστείο «Σερεμέτα» για τις ιδέες και το όραμα που παρείχε και συνεχίζει να παρέχει στα μέλη του. 

Δηλώνουμε περήφανοι για τους ξεχωριστούς συναδέλφους μας και τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για όσα μας δίδαξαν και μας πρόσφεραν. Θα συνεχίσουμε με κάθε κόπο να κρατήσουμε ψηλά τις αξίες και τις αρχές με τις γαλουχηθήκαμε από τους μεγάλους μας δάσκαλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ