Quantcast

http://picasion.com/

Ποδοσφαιρική συνάντηση στην Ελιά

Με αφορμή την επέτειο της απελευθέρωσης της Βέροιας από τον Οθωμανικό ζυγό, ο Θωμάς Τρούπκος φιλοξένησε έναν φίλο από τα παλιά, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στην Καλαμάτα προς τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ο λόγος φυσικά για τον Βαγγέλη Κουτσουρέ, ένας μεσοεπιθετικός που έκανε σπουδαία καριέρα σε Παναθηναϊκό, Ο.Φ.Η και Ηρακλή. Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές εθεάθησαν για καφέ στην Πλατεία της Ελιάς και είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα ένδοξα χρόνια από την συμμετοχή τους στην Α' Εθνική. 

Ο γενικός αρχηγός της «Βασίλισσας του Βορρά» δεν έκρυψε την χαρά του που συνάντησε ξανά τον αγαπημένο του φίλο και δημοσίευσε την συγκεκριμένη εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο. Οι ακόμη παλαιότερες έρχονται εκτάκτως στη Βέροια κ σου θυμίζουν τι αχτύπητο επιθετικό δίδυμο υπήρξατε!»

5 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΑΛΛΑ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΑΣΚΑΣ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φόρα τήν μάσκα καί στόν ὕπνο σου ἐσύ. Καί κάνε τέστ! Νά τεσταρίζεσαι κάθε μέρα, μέχρι νά βρεθῇς «θετικός»! Δέν ἔχεις ἀπολύτως τίποτε, ἀλλά αὐτό θέλεις, νά δηλωθῇς ὡς «κροῦσμα», γιά νά μή αἰσθάνεσαι ἀνόητος πού ἔχαψες τό παραμύθι τῆς δῆθεν πανδημίας._

      Διαγραφή
  2. Hahaahaja foweres eidiseis apo to verioti.les k mas niazin pio ine oi kirioi.sowara themata thelume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Θωμάς Τρούπκος είναι ο πρώτος σκόρερ της ''Βασίλισσας'' 1960-2018 την οποία διέλυσαν για να φτιάξουν ένα ασπρόμαυρο παράρτημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ