Quantcast

http://picasion.com/

Αντιφασιστική διαδήλωση στη Βέροια

Αντιφασιστική διαδήλωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου 2020, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης για τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής (δείτε εδώ). Η συγκέντρωση ξεκίνησε από την πλατεία δημαρχείου για να ακολουθήσει πορεία μέσα στο κέντρο της πόλης. Δείτε φωτογραφίες:














13 σχόλια:

  1. Να ρωτήσω την σύνταξη και τον φωτογράφο. Όλο αυτό το πλήθος των αγωνιστων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, , του αντιρατσισμού μ της Δημοκρατίας και της ελευθερίας του ατόμου, διαδήλωσαν για τον ΦΟΝΟ του Φυσα μόνο ή και για τους δολοφονημένους της ΜΑΡΦΙΝ και αλλαχού ; Μηπως και για τους δυο; ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ. Η χαροκαμένη μανα του Φυσα, είναι μόνη της; Οι άλλες μάνες δεν αξίζουν ουτε καν αναφοράς; Ρωτάω γιατι μεταξύ των … αντιφασιστων, βλέπω καποιους που μόλις πριν λίγο καιρό τους ειδα στην διακυβέρνηση του τόπου μας. Πάντως, θα εχει πολύ ενδιαφέρον να δω Ρομά, να διαδηλώνουν ενατίον άλλων Ρομά για την αυξημένη εγκληματικότητα. Και με την ευκαιρια, επειδή οι … αντιφασίστες τα ξέρουν όλα, στις κολοκυθοκορφάδες κατσαρόλας, , βάζουμε τυρί ή ούρδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι νεκροί της Μαρφίν και οι λοιποί που υπαινίσσεσαι δεν δολοφονήθηκαν από μέλη κοινοβουλευτικής ομάδας που σήμερα αποδείχτηκε ότι ήταν εγκληματική οργάνωση. Το κάθε τυχαίο περιθωριακό στοιχείο δεν παίρνει κρατική χρηματοδότηση για τη "δράση" του. Εκτός κι αν έχεις τίποτα στοιχεία για άλλο κόμμα οπότε να τα πας στη δικαιοσύνη, αλλιώς είσαι ένας συκοφάντης. Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει...

      Διαγραφή
    2. Ρε συ δουλευόμαστε; Είναι γνωστός και βασίζονται στο παλικάρι, πώς άραγε από το 3% και κάτι γίνεται κυβέρνηση κάποιος αν δεν έχει τέτοια παλικάρια; Την πάτησαν τώρα βέβαια οι Κουφοντινοφαν που μπαίνουν και τα άλλα παλικάρια της Χρυσής αυγής φυλακή και μπας και εκλεγούν μέσα από τα σίδερα; Ή καλύτερα δεν κάνετε κανέναν συνασπισμό αριστερό και δεξιό φασίστες να ζήσετε το όνειρο το τρελό σας; Άι στα τσακίδια φασίστες, δεξιοί κι αριστεροί και βρωμερές κιλότες.

      Διαγραφή
  2. Περιμένουμε τώρα δικαίωση και για τους νεκρούς της Μαρφίν. Βέβαια αυτοί οι νεκροί δεν γίναν σημαία κανενός κόμματος καθότι απλοί εργαζόμενοι ήταν κι έτυχε να βρεθούν στο διάβα των γνωστών ακροαριστερών φασιστών. Δεν γράφανε στίχους σαν τον αδικοχαμένο Φύσσα, παρότι κι αυτουνού δε γίναν ποτέ ευρέως γνωστοί οι στίχοι λόγω του οχετού που ξερνούσαν. Κάποια στιγμή όμως ας δικαιωθούν κι αυτές οι μανούλες κι ειδικά εκείνη η μανούλα που κάηκε ζωντανή πριν προλάβει καν να φέρει στον κόσμο το αγγελούδι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτή την χώρα αξία έχουν μόνο οι τραγουδιστές οι ποδοσφαιριστές οι μπάσκεμπολίστες οι ηθοποιοί και οι ρομά, μόνο αυτοί είναι στο απυρόβλητο. Οι άλλοι είναι κακομοίριδες και ανεφ σημασίας και για αυτό φυσικά φταίμε εμείς που τους παρακολουθούμε παντού. Ευτυχώς τώρα με την κρίση και τα λοκνταουν θα καταργηθούν και αυτοί οι ημίθεοι. Άλλη μια βίαιη διόρθωση λόγω covid 19. Καιρός είναι να δώσουμε την αξία που πρέπει στους σκληρά σπουδαγμένους και σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους.

      Διαγραφή
  3. Εγω δε θα ρωτήσω. Αυτοι που αριστεροφέρνουν, δεν εχουν καμια σχέση με ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΒΟΎΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΌΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑΣ , γενικώς . Το πολιτικό υπόβαθρο ειναι δικτατορία. Το εζησαν κάποιοι άλλοι σε όλα τα ανάλογα καθεστώτα, ανεξαιρέτως, στο πετσί τους. Αλλοι βαριά και αλλοι ως καταδότες, ελαφρότερα. Ο καταδότης, ήταν επάγγελμα. Η ρουφιανιά, εγινε επιστήμη. Ενή μιλούσε αερολογώντας ο όποιος ιστρούχτορας, δεν τολμούσες να κάνεις γκούχου, απο τη γρίπη σου. Την ίδια ώρα δεκα ρουφιάνοι βάζανε στον φάκελό σου
    " Εκανε γκούχου, ενω αγόρευε ο τάδε Γραμματέας".Ετσι θέλανε και θελουν να αλλάξουν τον κόσμο και, τρομάρα τους, έχουν και το ηθικό πλεονέκτημα. Λένε. Κουραφέξαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στους τρεις παραπάνω σχολιαστές θα απαντήσει κανείς αντιφά με επιχειρήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι κρίμα που αυτοί που μαζεύτηκαν σήμερα έχασαν το μεροκάματο τους; Πώς θα πληρώσουν τους λογαριασμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολοι αυτοι ηταν 45αρηδες συνταξιουχοι και δημοσιοι υπαλληλοι που την εκαναν κοπανα

      Διαγραφή
  6. Lesia.aplitoi.axiristoi wolemenoi.o kathe pikramenos wgeni k lei tin paparia tou.gia kanenam ellina tha klapsete re sintrofia tis kakias oras.hroas itan to alani pu katewase ti simea ton wromoturkon stin kypro k ton fagane.ke t alani stin hpiro.ke o fisas itam palikari.ellinas.ala ton kanane hroa oi kopries.afta mono edo ginonte.ilikrina h maska pu mas plasarun pote tha wgi?etsi wolewi malon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΌΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιος να απαντήσει άνθρωπέ μου ; Και μάλιστα με επιχειρήματα; Εδώ λέμε αγωνιστες της Δημοκρατίας, μέλη του κόμματος της Βουλής μας, που αν θα ανέβει στην εξουσία, τερμα οι εκλογές. Δικτατορία του προλεταριάτου σου λέει. Θέλεις δε θέλεις. Με τη βία. Ακόμη εκει ειναι. Αναμασάνε τα δικά μας ξερονήσια και δε λένε κουβέντα για τα δικά τους παγονήσια. Τα γκουλάγκ ντε, αν δε θυμούνται. Οσο Δημοκράτες ειναι αυτοι, αλλο τοσο ΑΝΤΙΦΑ ειναι οι άλλοι. ΦΑ του κερατά. Κατάμαυροι, ουτε καν κόκκινοι. ΚΑΡΑΦΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΦΑ. Το μονο που με ρίχνει με ολη αυτη την ιστορία ειναι, το άδικο. Τόσοι αγνοί και ανιδιοτελείς άνθρωποι, καθημερινοί, πίστεψαν τυφλά χωρίς κρίση, παπατζήδες ινστρούχτορες και κατέστρεψαν τις ζωές τους. Πόσοι και πόσοι συμπολίτες μας, που σακατεύτηκαν, κυνηγήθηκαν, πέθαναν για την πατρίδα. Ετσι τους έλεγαν. Που ναξεραν για ποια πατρίδα. Ενω θα μπορούσαν αυτήν τη γενναιότητα, να την αποδώσουν στον τόπο μας. Σε όλους μας. Να παλέψουν για τα παιδιά τους, την πατρίδα τους. Υποκλίνομαι με ‘άπειρο σεβασμό σε όλους αυτούς τους απόλυτα προδομένους, αλτρουιστές κομουνιστές. Ποτέ ξανά τα ίδια από ολόιδιους μπουρδολόγους, οπισθοδρομικούς ινστρούχτορες της κακιάς ωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι οι άχρηστοι.Εμαθαν και στα παιδιά την κατάληψη τους έβγαλαν και την ύλη και τώρα με ένα κολοπανο στα χέρια κόβουν βόλτες. Αλλά ο μισθός πέφτει κάθε μήνα.Αριστεροτσολιαδες.Που θα μας μάθουν και τον φασισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ