Quantcast

http://picasion.com/

Αφαίρεση βαθμών για παλιά χρέη στον Μπαλάφα

Με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ η «Βασίλισσα του Βορρά» τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών για παλιές οφειλές στον Σωτήρη Μπαλάφα. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βέροια 2019 την επιβληθείσα με την αριθμ.87/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Σωτηρίου Μπαλάφα του Αλεξίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 388/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ και για το ποσοστό 50% του επιδικασθέντος με αυτήν ποσού, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

1 σχόλιο:

  1. TH GYNETAI RE PEDIA KAI THS MHXALOUS XROSTAH H BEROIA,,,MAS RIKSANE STO ERASITEXNIKO,,,,TRELATHIKAN EKI STO DIKASTIRIO ALH DOULIA DEN EXOUNE OLO ME THN BEROIA EXOUNE NA KANOUNE,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ