Quantcast

http://picasion.com/

Herbstore.gr: Τα απόλυτα φυσικά προϊόντα υγείας και ομορφιάς

Η Herbstore.gr έχει μια τεράστια γκάμα από ελληνικά βότανα και μπαχαρικά, που ευδοκιμούν στην περιοχή της Ημαθίας όπου και εδρεύει. Συλλέγονται κάθε χρόνο, ώστε η ποιότητα μας να είναι πάντα η καλύτερη που υπάρχει στην ελληνική αγορά. Επιπλέον, παρασκευάζουμε και τυποποιούμε τα δικά μας έλαια βάσης, αιθέρια έλαια, κηραλοιφές, σαπούνια και βάμματα, τα οποία έχουν ως πρώτες ύλες βότανα, που συλλέγονται από την περιοχή μας. Όλα μας τα έλαια βάσης, αιθέρια έλαια αλλά και βάμματα παρασκευάζονται με νωπή πρώτη ύλη (βότανα) κάτι το οποίο τα κάνει απίστευτα πιο αποτελεσματικά από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στο εμπόριο! Τα προϊόντα στέλνονται είτε με τη δική μας επίσημη συσκευασία είτε με τη συσκευασία που θα επιλεχθεί από το συνεργάτη, βάση των δικών του αναγκών!

Τα προϊόντα του Herbstore.gr παραδίδονται στο σπίτι σας με ΜΟΝΟ ένα (1) ευρώ μεταφορικά! (ισχύει για την πόλη της Βέροιας) 

Διαθέτουμε τιμοκαταλόγους χονδρικής για εστιατόρια, κρεοπωλεία και κάθε είδους καταστήματα που πωλούν μπαχαρικά, βότανα, ή οποιοδήποτε άλλο από τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας:

Τα ανθόνερα αποτελούνται από αρωματικό νερό που παράγεται μέσω της διαδικασίας υδροατμοαπόσταξης των φυτών. Το νερό αυτό περιέχει όσα διαθέτει και το άνθος, φρούτο ή φυτό, αλλά σε υγρή μορφή και μας παρέχει μια ποικιλία θεραπευτικών και καλλυντικών οφελών. Το ανθόνερα χησιμοποιούνται σε πολλούς τομείς όπως στη μαγειρική, στα καλλυντικά αλλά και αυτούσια στην επιδερμίδα μας.

Στη κατηγορία της συσκευασίας θα βρείτε όλους τους πιθανούς τρόπους αποθήκευσης των δικών σας παρασκευασμάτων. Υπάρχουν βαζάκια για τις κρέμες και τις κεραλοιφές σας. Μπουκαλάκια διαφορετικών μεγεθών και καπάκια, dispenser, σπρέι, δοσομετρικά για να παρασκευάσετε τα δικά σας μίγματα απο αιθέρια έλαια, ανθόνερα, φυτικά έλαια, βάμματα είτε και συνδυασμό των προαναφερόμενων κατηγοριών.
Αιθέρια έλαια είναι πτητικές ουσίες που απομονώνονται μέσω της διεργασίας της υδροατμοαπόσταξης. Τα αιθέρια έλαια (πτητικά έλαια) παράγονται κυρίως από  αρωματικά φυτά, φρούτα και μπαχαρικά και εξατμίζονται πολύ εύκολα. Λόγω της πτητικότητας τους, τα αιθέρια έλαια έχουν χαρακτηριστικό άρωμα για αυτό και χρησιμοποιούνται στην αρωματοθεραπεία και στον καλλωπισμό του προσώπου και του σώματος, αφού πρωτίστως τα έχουμε εισάγει μέσα στα έλαια βάσης - φυτικά έλαια είτε στα ανθόνερα. Τέλος, τα αιθέρια έλαια συμβάλλουν ση­μαντικά στην ανακούφιση από τις σωματι­κές και ψυχικές διαταραχές και στη βελτίωση του καθημερινού τρόπου ζωής μας.
Τα βότανα, έχουν μια πολύ βαθιά ιστορία που χάνεται ανά τους αιώνες. Ως βότανα θεωρούνται τα φυτά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην καθημερινή μας μαγειρική αλλά και στην ιατρική. Τα βότανα, με τη μορφή ροφήματος, είναι ο πιο διαδεδομένος φυσικός τρόπος αντιμετώπισης διαφόρων παθήσεων του οργανισμού αλλά και θωράκισης του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Είναι ένα δώρο που μας προσφέρει απλόχερα η φύση εδώ και πολλά χρόνια.
Τα βάμματα μας αποτελούν υψηλής συγκέντρωσης εκχυλίσματα βοτάνων σε αλκοολούχο διάλυμα, παρασκευασμένα με νωπά βότανα. Η αλκοόλη λόγω υψηλής συγγένειας με τις εκχυλιζόμενες ουσίες, προσφέρεται για την παρασκευή συμπυκνωμένων θεραπευτικών σκευασμάτων ενώ δρα ταυτόχρονα και σαν συντηρητικό. Τέλος, τα βάμματα υπερτερούν των βοτάνων όντας πιο συμπηκνωμένα και πιο απλά στη χρήση του, διότι εισάγουμε σταγόνες μέσα σε ενα φορέα (νερό, χυμό, γάλα, καφέ κ.α.) και τα καταναλώνουμε καθ'αυτό το τρόπο.

Τα φυτικά έλαια μας ή έλαια βάσης εξάγονται από διάφορα μέρη φυτών και φρούτων με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης και με την πρώτη ύλη σε νωπή μορφή.  Είναι τελείως αγνά και δεν προκαλούν ερεθισμούς ή άλλες ανεπιθύμητες παρενέργειες. Τα έλαια βάσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτούσια για μασάζ στο σώμα, ως θεραπεία ενυδάτωσης και τόνωσης για τα μαλλιά και το πρόσωπο, αλλά και ως βάσεις για να φτιάξετε καλλυντικά με αιθέρια έλαια, διότι είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Xρησιμοποιoύνται απευθείας πάνω στην επιδερμίδα του προσώπου ή του σώματος και στα μαλλιά, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεραπειών που σχετίζονται με δερματοπάθειες και μπορούν να εμπλουτιστούν με αιθέρια έλαια.
Λίγες σταγόνες αρκούν να γλυκάνουν τα ροφήματά σας. Η Στέβια περιέχει μια ουσία η οποία ονομάζεται στεβιόζη ή στεβιόλη η οποία έχει πολλές φορές μεγαλύτερη γλυκαντική δύναμη από την ζάχαρη, ενώ ταυτόχρονα δεν αποδίδει ενέργεια (μηδενικές θερμίδες), δεν περιέχει υδατάνθρακες και δεν επηρεάζει τη γλυκόζη στο αίμα( ενδείκνυται για άτομα με ζαχαροδιαβήτη). Λόγω των μηδενικών θερμίδων αποτελεί κύρια επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να μειώσουν ή να διατηρήσουν το βάρος τους.
Έχοντας ως βασικό συστατικό το μελισσοκέρι, οι κεραλοιφές θεωρούνταν παλαιότερα το καλύτερο καλλυντικό που διέθετε κάθε γυναίκα προσφέροντάς της από ενυδάτωση και θρέψη μέχρι αντιγήρανση, ίαση από κρυολογήματα αλλά και σοβαρές δερματικές παθήσεις(αρθριτικά, ραγάδες, ενυδάτωση, ρευματισμούς, ακμή, αιμορροΐδες κ.α.). Η κεραλοιφή είναι μια αλοιφή που αποτελείται από 100%  αγνά φυτικά υλικά, διότι τα συστατικά από τα οποία παρασκευάζονται είναι τα φυτικά έλαια - έλαια βάσης μας, τα αιθέρια έλαια μας και το κερί μέλισσα.
Φροντίστε την επιδερμίδα σας καθημερινά, οποιαδήποτε ηλικία και αν έχετε, όποιο τύπο δέρματος, για κάθε ιδιαίτερη κατάσταση, για πρόληψη είτε για αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων. Οι φυσικές κρέμες προσώπου και σώματος χαρίζουν ενυδάτωση, ελαστικότητα, λάμψη και νεανικότητα, ενώ είναι 100% φυσικές καθώς περιέχουν φυτικό γαλακτοματοποιητή ελιάς, τα έλαια βάσης μας, τα αιθέρια έλαια μας, και τα φυσικά ενεργά συστατικά μας.
Τα μπαχαρικά είναι αποξηραμένα τμήματα ενός φυτού που περιέχει αρωματικές, πικάντικες και καυστικές ουσίες. Τα μπαχαρικά μπορεί να είναι φύλλα, σπόρια, καρποί, ρίζες, βολβοί και φλοιοί. Η προσθήκη τους στα τρόφιμα γίνεται για να τους προσδώσουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και για να βελτιώσει τη γεύση τους. Πολλά από τα μπαχαρικά έχουν και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αντικαθιστούν τα διάφορα συντηρητικά που σε πολλές περιπτώσεις βλάπτουν την υγεία του ανθρώπου. Τα μπαχαρικά μας είναι Ελληνικής προέλευσης και πάντα φρέσκιας σοδιάς, ώστε να έχουν έντονα αρώματα και γεύσεις, κάτι που τα χαρακτηρίζει ως κορυφαίας ποιότητας!

Ο ορός προσώπου, ή αλλιώς serum, έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια, για να κάνει μικρά καθημερινά «θαύματα» στην επιδερμίδα μας! Μέσα στο serum μας κρύβονται σε υψηλή συγκέντρωση ευεργετικά συστατικά, σε συμπυκνωμένη μορφή, για την εντατική φροντίδα του δέρματος σας. Το ενισχυτικό αυτό προϊόν βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας με μοναδικό τρόπο, αφού, ενεργοποιεί το δέρμα σας, χωρίς να το βαραίνει. Η συστηματική χρήση ενός ορού προσφέρει σημαντικά οφέλη στην επιδερμίδα σας, εφόσον πρόκειται για ένα προϊόν ενισχυμένης φροντίδας για την επιδερμίδα του προσώπου, το οποίο όλες οι γυναίκες μπορούν να το συμπεριλάβουν στην καθημερινή τους περιποίηση, ανεξάρτητα από την ηλικία και τον τύπο του δέρματός τους. Ο ορός προσώπου μας σας χαρίζει ενισχυμένη λάμψη που αποκαθιστά την χαμένη φωτεινότητα της επιδερμίδας σας και ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος, και επιπλέον ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και λειαίνει το περίγραμμα του προσώπου και τις ρυτίδες.Η ιδανικότερη εφαρμογή του serum μας είναι αμέσως μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας το πρωί και πριν την εφαρμογή της ενυδατικής σας κρέμας, είτε το βράδυ, μόλις αφαιρέσετε το μακιγιάζ και καθαρίσετε το πρόσωπό σας.

H Herbstore.gr διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από ενεργά συστατικά για χρήση σε καλλυντικά προϊόντα, που συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με ό,τι νεότερο έχει να παρουσιάσει η κοσμητολογική έρευνα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να παρασκευάσετε σπιτικές κρέμες, κηραλοιφές, σαπούνια, μάσκες προσώπου, σέρουμς κ.α.

Τα χειροποίητα σαπούνια μας παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο σαπωνοποίηση και σε συνδυασμό με την μακρά φυσική ωρίμανση του σαπουνιού (3-4 μηνών) οδηγεί στην παραγωγή του καλύτερου ποιοτικά σαπουνιού. Στη ψυχρής μέθοδο σαπωνοποίησης το βιολογικό ελαιόλαδο και τα υπόλοιπα φυσικά καλλυντικά συστατικά αναμειγνύονται και αντιδρούν σχεδόν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διατηρούνται και να μεταφέρονται αναλλοίωτα - δίχως θερμική καταπόνηση - όλα τα ευεργετικά συστατικά του ελαιολάδου και των άλλων πολύτιμων φυσικών καλλυντικών, ελαίων και συστατικών. Γι’ αυτό το λόγο, είναι μείζονος σημασίας η επιλογή και χρήση ποιοτικού ελαιολάδου, όπως το Ελληνικό βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο, που χρησιμοποιούμε στη Herbstore.gr.

Ανοξείδωτα σουρωτήρια, κουτάλια μέτρησης, καλαμάκια, κούπες, ποτήρια, τσαγιερό & φίλτρα. Όλα τα αξεσουάρ αποθήκευσης, παρασκευής αλλά και κατανάλωσης του αγαπημένου σας τσαγιού, αλλά και των εμβαπτιζόμενων teabags βοτάνων από την μεγάλη γκάμα του herbstore.gr. Για να απολαμβάνετε καθημερινά το αγαπημένο σας ρόφημα.

Ο καταλληλοτερος τρόπος να καλύψουμε τις ανάγκες του οργανισμού μας άμεσα και γρήγορα. Αναλόγως το περιεχόμενο από τις φυτικές κάψουλες που θα επιλέξετε, θα βρείτε και μια τεράστια λίστα από ευεργητικές ιδιότητες προς τον οργανισμό σας. Οι φυτικές κάψουλες της Herbstore.gr είναι 100% φυσικό προϊόν παραγόμενες από ρύζι, κατάλληλες για vegeterians και για vegans και εύκολες στην χρήση τους. 

☎ +30 23310 62472, +30 2331 502 411, +30 698 572
Fb: @Herbstore
Insta: herbstore.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ