Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κλειστά τελικά την Κυριακή 1/11 τα καταστήματα

Λόγω ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων covid-19
Δεν θα ανοίξουν τελικά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, πρώτη μέρα των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων. Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε πριν από λίγο η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στο «μέτωπο» του κορωνοϊού. Υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 1 Νοεμβρίου θα ξεκινούσαν κανονικά οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις και τα καταστήματα στη Βέροια, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, επρόκειτο να είναι προαιρετικά ανοικτά την Κυριακή, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα.

Επομένως, οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις θα ξεκινήσουν στις 2 Νοεμβρίου, καθώς την Κυριακή τα μαγαζιά θα παραμείνουν κλειστά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κλειστά όλα τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 1 Νοεμβρίου

Σας ενημερώνουμε ότι με σημερινό δελτίο τύπου, η Γ. Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέρει ότι, λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, την προσεχή Κυριακή 1η Νοεμβρίου, παρά τα όσα ορίζονται στις διατάξεις των άρθρων 15 και 16 του ν. 4177/2013 (173 Ά), όλα τα εμπορικά καταστήματα της χώρας θα παραμείνουν κλειστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ