Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (19/10 - 26/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ένα φλογερό Τρίγωνο Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Δία στον Αιγόκερω, πραγματοποιείται την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020! Πολλές ευκαιρίες θα έχουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας, αλλά ταυτόχρονα και την διάθεση να τις αρπάξουμε και τις αξιοποιήσουμε, με τον πλέον ιδανικό τρόπο!
Ο έρωτας γιορτάζει με αισιοδοξία, χαρά, πλούτο συναισθημάτων, γενναιοδωρία και πάθος! Απολαμβάνουμε εύνοια και τύχη στην ερωτική μας ζωή, όπως και στον οικονομικό τομέα!
Σε όλες τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, θα επικρατεί θερμό και καλοπροαίρετο κλίμα! Επιπλέον, αρκετές περασμένες παρεξηγήσεις και προβλήματα θα βρουν την λύση τους!
Έχουμε την δυνατότητα να γκρεμίσουμε τοίχους ανάμεσα σε πρόσωπα και καταστάσεις, με την βοήθεια της τύχης.
Το φλερτ καλά κρατεί, αφού η επικοινωνία διευκολύνεται και η ανταπόκριση σε αυτό, είναι πλέον πολύ πιθανή!


 ♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, έτσι λοιπόν δεν σου λείπει η υπερβολή ή και η βιασύνη αν θες, να τολμήσεις στα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου! Την προσοχή σου όμως, γιατί ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος στον Σκορπιό, σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ουρανό και οι γκάφες στα οικονομικά θα έχουν το κόστος τους. Απλοποιήσεις στην καθημερινότητά σου και βελτιώσεις στις συνήθειές σου ή και στην εργασία σου θα στεφθούν με επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πού πήγε το πάθος σου Κριέ μου;;;; Σαν να έχεις βαλτώσει λίγο αυτό τον καιρό και να μην σε συγκινεί ιδιαίτερα ο ερωτικός τομέας. Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη λέει μία παλιά παροιμία που σου ταιριάζει γάντι για αυτή την εβδομάδα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία εξαιρετική εβδομάδα ξεκινά για τα επαγγελματικά σου, όπου αν κάνεις τις σωστές (και όχι βιαστικές ή και επιπόλαιες) επιλογές, θα μπορέσεις να έχεις μεγάλη επιτυχία στους στόχους σου! Μην περιμένεις ακόμα τα οικονομικά σου να βελτιώθούν, θέλουν ακόμα δουλίτσα, ενώ να αναμένεις και κάποιο ξαφνικό έξοδο που θα σε αποσυντονίσει!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα σου μυρίζει έρωτα, συναίσθημα και ικανοποίηση μέσω της αισθηματικής σου ζωής, των δημιουργικών σχεδίων ενώ οι ευκαιρίες για ανεμελιά και καλοπέραση θα είναι πολύ περισσότερες. Η Αφροδίτη από την Παρθένο φροντίζει αυτό, αφού σχηματίζει άκρως θετικές όψεις με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Δεν παύει βέβαια ο Ερμής να είναι ανάδρομος και οι επαφές με άτομα του παρελθόντος να είναι συχνές. Η αναδρομή του Άρη, συνεχίζει ακόμα να στερεύει τα αποθέματα ενέργείας σου και να σε κάνει να βρίσκεσαι σε έναν εσωτερικό αναβρασμό, ίσως γιατί είσαι “δέκτης” της τεταμένης ενέργειας γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία εξαιρετική εβδομάδα ξεκινά για τα αισθηματικά σου όπου καταφέρνεις και κατακτάς σχέδια και παίρνεις ανταμοιβή μέσα από την εξέλιξη μίας ερωτικής ιστορίας! Σταθεροποιείς μία σχέση, νιώθεις σιγουριά, εμπιστοσύνη και μπορείς να απολαμβάνεις στιγμές. Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, προσπάθησε να αποφύγεις τα καβγαδάκια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετή κούραση αναμένεται στα επαγγελματικά σου, ενώ νιώθεις ότι όσες προσπάθειες και να κάνεις, πάντα καταλήγεις να είσαι στο ίδιο σημείο! Τα οικονομικά είναι με αστάθειες, ενώ πρέπει να προσέξεις τους χειρισμούς σου!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, ο κυβερνήτης του ζωδίου ο Ερμής είναι ανάδρομος και αυτή την εβδομάδα σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ουρανό, φέρνοντας συχνά τα πάνω κάτω στο πρόγραμμά σου και στην εργασία σου! Αποσυντονίζεσαι από τις καθυστερήσεις, τις αναβολές και τις αλλαγές σχεδίων και είσαι στην τσίτα! Από την άλλη πλευρά, ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τα κοινά οικονομικά έχουν να σου προσφέρουν μία μεγάλη ικανοποίηση μέσα στις επόμενες μέρες. Η αγκαλιά των οικείων σου γίνεται το λιμάνι που σε κάνει να αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις την ανάγκη να δώσεις μία πιο σταθερή μορφή σε μία σχέση σου, ή αν είσαι μόνος υπάρχει έντονη η επιθυμία για κάτι σίγουρο και σταθερό! Η εβδομάδα σε βοηθά να ωριμάσουν οι σκέψεις, οι επιθυμίες και τα συναισθήματά σου! Μία παλιά ερωτική ιστορία είναι φανερό ότι ξυπνά μέσα σου όμορφα συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έστω και αν υπάρχει ταραχώδες κλίμα με ανακατατάξεις που σε αγχώνουν έχεις καλές βάσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις τις λύσεις σου! Τα οικονομικά σου θέλουν την προσοχή τους ίσως γιατί στην προσπάθειά σου να ικανοποιήσεις κάποιες ανάγκες σου παρασύρεσαι σε σπατάλες.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η ατμόσφαιρα γλυκαίνει και παρόλο που συνεχίζουν να σε προβληματίζουν ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την εργασία, η εβδομάδα φέρνει και χαρούμενα μηνύματα που σε αιφνιδιάζουν ευχάριστα την στιγμή που δεν το περιμένεις. Ένας έρωτας από τα παλιά κάνει την εμφάνισή του σε ανύποπτο χρόνο και σου αλλάζει την άποψη που είχες ως σήμερα. Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε θετικές όψεις με τον Δία , τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, σε βοηθά να αποκαταστήσεις τα σπασμένα στις σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις πονέσει και αδικηθεί πολύ, όμως αυτή την εβδομάδα επρόκειτο να λάβεις ανταμοιβή στα αισθηματικά και θα συμβεί μία εξέλιξη που θα γλυκάνει την καρδιά σου! Ξαφνικά μηνύματα, ειδήσεις και επαφές, θα αποτελέσουν στα αισθηματικά σου αυτή την ιδιαίτερη ξεχωριστή στιγμή για να ικανοποιηθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δίνεις έναν αγώνα δρόμου, πολλές φορές είναι και μετ εμποδίων με τρικλοποδιές από συνεργάτες σου! Η τάση αυτή συνεχίζεται όμως βρίσκεις άμεσα λύσεις! Στα οικονομικά σου η εβδομάδα είναι καλή!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να μπορέσεις να έχεις ένα σημαντικό κέρδος, ένα σπουδαίο όφελος, ή ακόμα και για να βάλεις τη ζωή σου και πάλι σε μία σειρά και σε μία τάξη! Νιώθεις περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση και αφήνεις πίσω σου τα προβλήματα. Σχέδια του παρελθόντος μπαίνουν σε εφαρμογή και εσύ πέφτεις με τα μούτρα να τα προλάβεις όλα, όμως πετυχαίνεις. Δεν λείπουν ωστόσο κάποιες κόντρες ή ξαφνικά γεγονότα και αλλαγές που αφορούν τα επαγγελματικά σου ή το σπίτι και την οικογένεια! Προσπάθησε να μην είσαι τόσο ευερέθιστος στις επαφές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν είναι η προτεραιότητά σου αυτή την εβδομάδα, και αρχίζεις μάλιστα να φιλοσοφείς με έναν διαφορετικό τρόπο τα ζητούμενα καρδιάς. Επικεντρώνεσαι στους τρόπους εκείνους που θα μπορέσεις να χτίσεις σε βάθος χρόνου μία καλύτερη αισθηματική πορεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου θα εξελιχθεί εξαιρετικά αυτή την εβδομάδα και θα λάβεις και μία μορφή ανταμοιβής, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Προσοχή στην επιπολαιότητα στα εργασιακά αν είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο. Αν είσαι Λέοντας του 1ου δεκαημέρου κάποιες ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά θα σε αποδιοργανώσουν! Στα οικονομικά σου έρχονται επιτέλους χρήματα στα χέρια σου και είσαι ικανοποιημένος
!


♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, νιώθεις σιγουριά με τον εαυτό σου από αυτή την εβδομάδα ενώ οι όμορφες συγκυρίες που θα υπάρξουν θα σου χαρίσουν ένα αίσθημα σταθερότητας αλλά και ικανοποίησης. Απολαμβάνεις στιγμές, βλέπεις την αισθηματική σου ζωή να ανθίζει, αναθεωρείς καταστάσεις του παρελθόντος, και τα βρίσκεις πολύ περισσότερο με το μέσα σου! Δεν λείπουν και κάποιες ξαφνικές απρόσμενες ειδήσεις που αφορούν το παρελθόν ή έχουν να κάνουν με άτομο του χτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου σχηματίζοντας μόνο θετικές όψεις με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορώ να πω ότι διανύεις μία εξαιρετική εβδομάδα για να νιώσεις χαρά, ικανοποίηση, κατάκτηση αλλά και για να δέσεις άγκυρα στο σταθερό σου λιμάνι! Πιο τυχερός και ικανοποιημένος είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Μηνύματα από το παρελθόν δέχεσαι εσύ του 1ου δεκαημέρου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έξοδα τρέχουν και εσύ δεν προλαβαίνεις να τα φτάσεις και αυτό γίνεται μία πηγή στρες... Βέβαια για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους δεν κάνεις και την σωστή διαχείριση αυτό το διάστημα. Στα επαγγελματικά σου, αξιοποίησε τις δημιουργικές σου ιδέες και θα δεις ότι στην πορεία των ημερών λαμβάνεις ικανοποίηση!
♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, μία νέα σελίδα έχει ανοίξει μπροστά σου και εσύ παρ' όλες τις πιέσεις και τις προκλήσεις που βιώνεις, αυτό το διάστημα οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να ανακτήσεις την ψυχολογία σου, να νιώσεις περισσότερη δύναμη, να αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου και να λύσεις ζητήματα οικογενειακά που σε προβληματίζουν! Σχέσεις και Συνεργασίες βρίσκονται αυτή την περίοδο σε μία κόντρα που σε αποδυναμώνει, δείξε την ψυχραιμία σου και μην μεγαλοποιείς καταστάσεις. Τα οικονομικά είναι άστατα το ξέρεις και το ξέρω ....

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σημαντικό είναι να έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που σε στηρίζουν, σε αγαπούν και δεν σε αφήνουν ποτέ να αμφιβάλλεις για αυτό Ζυγέ μου! Τα παθήματα σου έγιναν μαθήματα και πλέον ξέρεις πολύ καλά τι ζητάς... Συνειδητοποιείς ότι ένας άνθρωπος ή μία σχέση του χτες, μόνο ένταση σου προκαλεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανταγωνιστικότητα που δέχεσαι στην εργασία σου σε κάνει να βρίσκεσαι σε ένταση, όμως μπορώ να πω ότι θα τα καταφέρεις άριστα στα επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα. Στα οικονομικά οι συνθήκες δεν σου επιτρέπουν να είσαι ήρεμος, σίγουρος και να νιώθεις ασφάλεια.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιο σου και διανύεις μία περίοδο αναθεωρήσεων, σκέψεων, δεν λείπουν όμως τα ξαφνικά σκαμπανεβάσματα, οι ανατροπές, αλλά και οι παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου! Αυτές τις μέρες είναι πολύ πιθανό να παρεξηγηθούν κάποια λόγια σου και να βρεθείς σε κόντρα με συνεργάτη – ή με το σύντροφο! Δεν παύει όμως η εβδομάδα να έχει και τα τυχερά της, τα οποία και αφορούν μία σημαντική επαφή, μία πολύ σοβαρή απόφαση που θα έχει θετική έκβαση, μία είδηση που θα σου προσφέρει ικανοποίηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι Σκορπιός του 1ου δεκαημέρου τα “σπας” κοντράρεσαι και ανταλλάσσεις λόγια βαριά με μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος. Αν είσαι Σκορπιός του 2ου δεκαημέρου, ρομαντζάρεις, παθιάζεσαι αλλά υπερβάλεις! Αν είσαι Σκορπιός του 3ου δεκαημέρου, σταθεροποιείς σχέση, νιώθεις σιγουριά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ρυθμοί στην εργασία σου είναι τεταμένοι και εσύ δύσκολο αυτό το διάστημα να βάλεις σε μία σειρά και σε ένα πρόγραμμα όλα όσα έχεις αναλάβει. Προσοχή στην ασυνέπεια και στις ανατροπές σχεδίων! Έκτακτα έξοδα στα οικονομικά θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα σου είναι γεμάτη στόχους, όραμα και φιλοδοξίες ... Ενεργοποιείσαι για τα καλά προκειμένου να πας μπροστά τα σχέδιά σου και το πετυχαίνεις πολύ καλά αυτό! Μία σημαντική επαγγελματική και οικονομική εξέλιξη θα έχεις αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Από την άλλη πλευρά οι ρυθμοί της καθημερινότητας σου είναι άτσαλοι, έντονοι και εσύ όπως πάντα υπερβάλεις ....

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου βρίσκεσαι σε φάση δικτύωσης και γνωριμιών ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος. Κάποιες καχυποψίες υπάρχουν στον ορίζοντα για σένα που είσαι σε σχέση, όμως τα δεδομένα και οι εξελίξεις γύρω σου θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να βρεις λύσεις σε αισθηματικά ζητήματα...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική εβδομάδα για να προχωρήσουν επιτέλους τα επαγγελματικά σου σχέδια, για να καταφέρεις να πετύχεις κάτι πολύ σημαντικό στην εργασία σου αλλά και για να βουλώσεις κάποιες τρύπες στα οικονομικά σου! Το ξέρω, έχεις πολύ καιρό να διαβάσεις καλές προβλέψεις για τα οικονομικά, αξιοποίησε λοιπόν τις θετικές τάσεις.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, διανύεις ένα δύσκολο διάστημα αυτό το φθινόπωρο, στόχοι και προοπτικές αλλάζουν, όμως επιτέλους μετά από πολλές μάχες που έχεις δώσει μπορώ να σου πω ότι η εβδομάδα είναι εξαιρετική! Σε ευνοεί σε επαφές, γνωριμίες, σχέδια , ενώ είναι πολύ πιθανό να πάρεις μία μεγάλη ικανοποίηση από μία παλιά ιστορία που σε ταλάνιζε. Γίνεσαι αρκετά πιο αισιόδοξος και ξέρεις μέσα σου ότι θα πετύχεις και θα βγεις νικητής στα δύσκολα. Δεν παύει όμως να είσαι αρκετά παρορμητικός στον τρόπο που αντιδράς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας νέος ορίζοντας ανοίγεται στα αισθηματικά σου όπου θα μπορεί να έχει γερές βάσεις για την πορεία σου... Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να λύσεις διαφωνίες αλλά και για να δεις σχέδια και επιθυμίες του χτες να γίνονται πραγματικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια νέα που θα σου έρθουν αυτό το διάστημα, θα αποτελέσουν μία ευχάριστη έκπληξη για τα επαγγελματικά σου! Η στήριξη από πρόσωπα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος θα παίξει καταλυτικό ρόλο! Τα οικονομικά είναι άστατα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα τραγουδάς : “Όλα τριγύρω αλλάζουνε, κι όλα τα ίδια μένουν”! Μπορώ να πω ότι είσαι ανικανοποίητος από τις εξελίξεις που συμβαίνουν τώρα στην προσωπική σου ζωή ή και νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις που σου στερούν το αίσθημα της ελευθερίας. Κόντρες και αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σου είναι μέσα στο πρόγραμμα, ιδιαίτερα κοντά στις 20 του μήνα. Ωστόσο θα μπορέσεις να εξασφαλίσεις καλύτερες συνθήκες στην εργασία και στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν μπορώ να πω ότι βιώνεις εξαιρετικές στιγμές ... Αν είσαι σε σχέση νιώθεις παγιδευμένος, μπλοκαρισμένος και το μάτι παίζει σε κάτι άλλο που εξάπτει το πάθος και το ενδιαφέρον σου! Αν είσαι χωρίς σχέση, τότε άστατα ερωτικά παιχνίδια θα υπάρξουν, χωρίς μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εμπόδιο στα επαγγελματικά σου είναι ο ανάδρομος Ερμής που κάνει πιο αργές τις συνθήκες στην εξέλιξη της εργασίας σου! Ωστόσο οι θετικές όψεις Αφροδίτης – Δία – Κρόνου – Πλούτωνα σου εγγυώνται καλύτερες συνθήκες εργασίας – οικονομικών μέσω επίλυσης καταστάσεων! Πιο ευνοημένος είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκάημερο.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα τραγουδάς : “Όλα τριγύρω αλλάζουνε, κι όλα τα ίδια μένουν”! Μπορώ να πω ότι είσαι ανικανοποίητος από τις εξελίξεις που συμβαίνουν τώρα στην προσωπική σου ζωή ή και νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις που σου στερούν το αίσθημα της ελευθερίας. Κόντρες και αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σου είναι μέσα στο πρόγραμμα, ιδιαίτερα κοντά στις 20 του μήνα. Ωστόσο θα μπορέσεις να εξασφαλίσεις καλύτερες συνθήκες στην εργασία και στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν μπορώ να πω ότι βιώνεις εξαιρετικές στιγμές ... Αν είσαι σε σχέση νιώθεις παγιδευμένος, μπλοκαρισμένος και το μάτι παίζει σε κάτι άλλο που εξάπτει το πάθος και το ενδιαφέρον σου! Αν είσαι χωρίς σχέση, τότε άστατα ερωτικά παιχνίδια θα υπάρξουν, χωρίς μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εμπόδιο στα επαγγελματικά σου είναι ο ανάδρομος Ερμής που κάνει πιο αργές τις συνθήκες στην εξέλιξη της εργασίας σου! Ωστόσο οι θετικές όψεις Αφροδίτης – Δία – Κρόνου – Πλούτωνα σου εγγυώνται καλύτερες συνθήκες εργασίας – οικονομικών μέσω επίλυσης καταστάσεων! Πιο ευνοημένος είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκάημερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ