Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Χτύπησε» πρωτιά η Αθηνά Πρατσουλάκη

Έκοψε πρώτη το «νήμα» στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Απερίγραπτη η χαρά και η ικανοποίηση, τόσο για την ίδια την Αθηνά Πρατσουλάκη όσο και για τους γονείς της, για την επιτυχία της στις Πανελλαδικές εξετάσεις και

την εισαγωγή της στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η Αθηνά Πρατσουλάκη, μαθήτρια του 4ου Γενικού Λυκείου Βέροιας, είχε βάλει «στόχο» το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής της Σχολής Επιστημών Πληροφορίας - Επιστήμη και Τεχνολογία Υπολογιστών, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Κάτι που κατάφερε να πετύχει άνετα, συγκεντρώνοντας 18.475 μόρια.

Η Αθηνά κατάφερε να περάσει, όχι μόνο στην Σχολή της πρώτης επιλογής της αλλά και να εισαχθεί πρώτη, κόβοντας το «νήμα» στο Τμήμα της. 

Σε μια δύσκολη και περίεργη χρονιά, με τους υποψηφίους να έχουν να αντιμετωπίσουν το lock down, με τον τρόπο διδασκαλίας της ύλης να αλλάζει και την εξ αποστάσεως εκπαίδευση να αντικαθιστά τα μαθήματα με φυσική παρουσία, οι περισσότεροι μαθητές αποσυντονίστηκαν, αλλά στη συνέχεια για άλλους αποδείχθηκε θετικό. Όπως για την Αθηνά, που όπως εξήγησε στο veriotis.gr, πολύ γρήγορα επέστρεψε στο συστηματικό διάβασμά της και προσηλωμένη στον στόχο της κατάφερε να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Πλέον ανυπομονεί να ξεκινήσει τις σπουδές της.

Συγχαρητήρια Αθηνά και καλή σταδιοδρομία! 

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ