Quantcast

http://picasion.com/

Βόλος: Τουρνουά στη μνήμη του Δημήτρη Γκίμα

Ο Δημήτρης Γκίμας «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο Μάιο, έχοντας διατελέσει καλαθοσφαιριστής της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και προπονητής των ακαδημιών από το 1993 έως το 1999. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν ο Φίλιππος Βέροιας, στον οποίο ο εκλιπών διετέλεσε προπονητής επί σειρά ετών, η Νίκη Βόλου αλλά και οι Τιτάνες Παλαμά. Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Φιλίππου Ηλίας Λαζός σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Θερμά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, στον προπονητή της και Πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου (μα πάνω απ’ όλα αδερφικού φίλου του εκλιπόντος) Γιώργου Βλιώρα, στους υπόλοιπους φορείς της Μαγνησίας που ενεπλάκησαν και στις ομάδες που αγωνίστηκαν. Το πρώτο τουρνουά «Δημήτρης Γκίμας» διοργανώθηκε στο Βόλο, από τον τοπικό Ολυμπιακό, την έτερη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε και την οποία υπηρέτησε κι αγάπησε ο ψηλός.

Δυστυχώς, ένα πλήθος συγκυριών, απαγορεύσεων και υγειονομικών εμποδίων δεν μας επέτρεψαν να διοργανώσουμε έως τώρα και εμείς (ως Φίλιππος Βέροιας) αυτό που πραγματικά θέλαμε, όπως το θέλαμε.

Ας ευχηθούμε η άρση (κάποια στιγμή) των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στην πόλη μας, η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και η αποφασιστικότητα, δραστηριοποίηση κι ενεργοποίηση της τοπικής μας Δημοτικής Αρχής με έργα και όχι με ευχολόγια κι ανεκτέλεστα ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου περί ονοματοδοσιών κλπ να μας επιτρέψουν να διοργανώσουμε αρχικά και να παγιώσουμε στη συνέχεια κάποια εκδήλωση».

6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου, στο Δήμο Βόλου, στο Επιμελητήριο Ημαθίας. Ντροπή για τον Δήμο Βέροιας και άλλους εμπλεκόμενους φορείς για τα κενά για μια ακόμα φορά λόγια και για υποσχέσεις που μένουν υποσχέσεις. Αν όμως ο coach ήταν καλλιτέχνης, σίγουρα ο Δήμος μας θα τον είχε τιμήσει... και μην βιαστούν κάποιοι να δικαιολογηθούν ότι έχουμε περιοριστικά μέτρα. Περιοριστικά μέτρα υπάρχουν παντού απλώς στο Βόλο ξέρουν να τιμούν τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην τοπική κοινωνία, ενώ εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Μαγνησίας φυσικά και όχι της Ημαθίας που είναι εναρμονισμένο με την αδιαφορία του Δήμου Βέροιας.

      Διαγραφή
  2. Πέσ'τα Χρυσόστομε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο στους ανθρωπους του Βολου! Για τους δικους μας.... εδω υπηρξε δηλωση απο την ΠΑΕ Βεροια απο τοπικες ενωσεις κλπ αλλα αυτοι που πρεπει δεν ξεχνουν τον Τζιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ( ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΝΕΟΣ ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο "ΨΗΛΟΣ" ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ