Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαλουχίδης: «Kόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο η οικογένεια Μπίκα»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γενικός διευθυντής της Βέροιας, Γιώτης Τσαλουχίδης και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια Μπίκα, χαρακτηρίζοντας την κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε ότι στο άμεσο μέλλον θα έρθουν επιτυχίες
για τον σύλλογο. Αναλυτικά όσα είπε: «Έχω μάθει όπου έχω αγωνιστεί να σέβομαι τους πάντες και αυτό με συνόδευε σε όλη την ποδοσφαιρική μου καριέρα», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο.

«Είμαι γενικός διευθυντής στη Βέροια. Με εμπιστεύτηκε η οικογένεια Μπίκα, που είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Βέροια βαδίζει σε άλλα πρότυπα, με μεγαλύτερες φιλοδοξίες στο άμεσο μέλλον. Στόχος μας είναι μόνο η άνοδος. Ο κ. Δερμιτζάκης είναι σοβαρός προπονητής και γνώστης για να έχουμε επιτυχίες. Θέλει προσεκτικές κινήσεις για να πετύχουμε. Γιατί να μην δεν πάρουμε παίκτη από τον ΠΑΟΚ; Από τη μέρα που ήρθε ο κ. Σαββίδης στην Τούμπα έχει φτάσει τον σύλλογο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μπορεί να μην έχει μπει ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρει στο μέλλον».

2 σχόλια:

  1. Η δεύτερη παράγραφος αποδεικνύει περίτρανα την ασπρόμαυρη παραρτηματοποίηση. Κανένας σεβασμός στην Ιστορία, τα χρώματα και τον λαό της Βέροιας. Ευχαριστούμε. Θα απέχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκληρό σκληρό σκληρό του μεροκαματου (που έλεγε και η Ζήκους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ