Quantcast

http://picasion.com/

Πυρ και μανία ο «Τσάκας» με το Big Brother

Με απίστευτο τρόπο σχολίασε την επιλογή των συμμετεχόντων στο Big Brother ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης (Τσάκας), ο πρώτος νικητής του reality το μακρινό 2001. Ο Bεροιώτης πρώην παίκτης του ΑΝΤ1, με έντονο ύφος και με μία ανάρτηση που μόνο ανοιχτή προς την διαφορετικότητα δεν
μπορεί να χαρακτηριστεί, εξέφρασε την απορία του για το ποιος θα είναι ο αποδέκτης όλων αυτών των επιλογών. Η σχετική ανάρτηση σχολιάστηκε από την εκπομπή Καλοκαίρι #NOT με τους παρουσιαστές να αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι είναι τραγική και απαράδεκτη. 

Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: «Είναι όχι απλά τραγικό, δεν θέλω να μπω στη διαδικασία καν να το σχολιάσω αυτό το πράγμα. Το θεωρώ τόσο άσχημο. Είναι όχι απλά κατακριτέο, είναι απαράδεκτο». 

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας συμπλήρωσε: «Είναι θλιβερό και τραγικό να υπάρχουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί από έναν άνθρωπο που έχει περάσει από εκεί. Πάμε στο επόμενο θέμα».

Δείτε το video:

4 σχόλια:

  1. Οσο και αν δεν το θελουν ορισμένοι αυτοι οι χαρακτήρες υπαρχουν στη κοινωνια μας ! Και εφόσον εσεις ειστε πισω απο τν ηλιο και δν βλέπετε τι γινεται μπροστας σας τοτε ακομα και τωρα το 2020 θα μένετε με την απορία βλέποντας αυτους τους ανθρωπους ! Ολοι μαγκες ξαφνικα εναντια στη διαφορετικότητα ! Ξεκολλατε λιγο απο τα μυαλα σας και παντε ταξιδάκι περα απο το χωριο σας ! Παλια «παρακαλουσες» να σε ψηφίσουν οι της ράτσας σου , μοιραζαν Τηλεκάρτες και πατουσες στις ρίζες οπως δλδ μπορει να κανει και η κοπελα απο τη ρουμανια ή απο την αλβανια !! Τελος παντων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κάνουν και υπάρχουν κ αυτοί σαν κ εμάς γιατί έχουμε ισοπέδωσει τα πάντα.ο κόσμος χάνεται αρρωστιες πλημμύρες σεισμοί αλλά είναι κ αυτοί οι δήθεν ανοιχτό μυαλοι.κατι τέτοιοι σαν κ εσάς μας έφεραν εδώ που είμαστε.γιατι δηλαδή να είναι πρότυπα για τα παιδιά μας αυτά εδώ;;;διαφορετικο και σεβαστό μέχρι ένα σημειο .το άρρωστο να παρουσιάζεται φυσιολογικό εεε όχι.δεν ντρεπόμαστε λιγάκι .δεν είμαστε μέσα στα χωριά .έχουμε γυρίσει όλο τον κόσμο αλλά τα ήθη μας και οι αρχές μας είναι αυτες και δεν θα αλλάξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς εκεί στην εκπομπή που κάνετε μαλακιζεστε πολύ μια ζωή άχρηστη είστε . Το νέο BIG BROTHER είναι η ντροπή και η ξεφτιλα της ελληνικής τηλεόρασης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υποψιάζομαι ότι ο νικητής του 2001 ψάχνεται για καμιά έξτρα δημοσιοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ