Quantcast

http://picasion.com/

ΙΧ συγκρούστηκε με άλογο στη Βέροια

Νεκρό το άλογο
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου 2020 στη Βέροια, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με άλογο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του αλόγου. Συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τις 09:30 το πρωί, όταν ένα βανάκι που οδηγούσε ένας
άνδρας, συγκρούστηκε με άλογο που πετάχτηκε από παρακείμενο χωράφι, στον δρόμο για Μέση, στην περιοχή Λιμπάτζη. Από τη σύγκρουση το όχημα κατέληξε σε παράπλευρο κανάλι, με τον οδηγό του να βγαίνει από το αυτοκίνητο χωρίς τραυματισμό αλλά εμφανώς σοκαρισμένο, ενώ το άλογο σκοτώθηκε ακαριαία.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας, μοτοσυκλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, που απομάκρυνε το άλογο από το οδόστρωμα και καθάρισε το σημείο. Το νεκρό άλογο περισυλλέχθηκε στη συνέχεια από την Κτηνιατρική Υπηρεσία της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας. 

Δείτε φωτογραφίες:










9 σχόλια:

  1. Ο ανθρωπος θα μπορουσε να ειχε σκοτωθει απο την σύγκρουση ή να ειχε και παιδια στο αυτοκινητο. Ελπιζω να μην το αφησει ετσι και να κανει μηνυσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λές ρε βλήμα!Δεν φτάνει που σκότωσε το άλογο θα κάνει και μηνύσεις για το τι θα γινόταν αν η γιαγιά του ήταν κάρο; Καλύτερα να ψοφούσε αυτός, απο δίποδα χορτάσαμε!

      Διαγραφή
    2. Αυτοί οι ψυχοπαθείς φανατικοί είναι που δίνουν σήμερα τον τόνο στα θέματα της αγάπης προς τα ζώα σαν και τον από πάνω (8:33). Πρέπει κάπως να απομονωθούν γιατί κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά στην υπόθεση της φιλοζωίας.

      Διαγραφή
    3. Ττελικα είστε πολύ αλλά σκορπιοί... Όπως εσύ από πάνω μου με το σχόλιο που έγραψες....

      Διαγραφή
  2. δυστυχως στο δρομο αυτο καποιοι απο τους φιλους μας τους ρομα τρεχουν με τα αυτοκινητα τους με υπερβολικη ταχυτητα και πολλες φορες περπατουν και στη μεση του δρομου πραγμα ιδιαιτερα επικινδυνο εαν ειναι βραδυ.
    καλα ειναι ο δημος βεροιας να καθαρισει καλυτερα τα αγριοχορτα στις ακρες του δρομου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΡΟΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΛΟΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άγιο είχε ο άνθρωπος με50πηγενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο ιδιοκτήτης δεν το ειχε περιορισμένο,
    ειτε με σχοινι που θα ειχε οριο και θα ηταν δεμενο γερα
    ειτε με περιφραξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ