Quantcast

http://picasion.com/

Νέο τροχαίο στην Εγνατία Βέροιας - Θεσσαλονίκης

ΙΧ με 4 άτομα εξετράπη της πορείας του
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης το πρωί της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου 2020. Συγκεκριμένα, ήταν περίπου 11:30 το πρωί, όταν όχημα με 4 επιβάτες που κινούνταν στην Εγνατία με κατεύθυνση προς Βέροια, λίγο
μετά τα ΣΕΑ Πλατάνου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ευτυχώς από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε ούτε η οδηγός ούτε κάποιος εκ των τριών επιβαινόντων, παρά μόνο προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα.

Στο σημείο έφτασαν η Τροχαία, η Πυροσβεστική, όχημα της Εγνατίας Οδού και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ έκλεισε προσωρινά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Εγνατίας, μέχρι να απομακρυνθεί το όχημα από την οδική βοήθεια και να καθαριστεί το οδόστρωμα από τα συντρίμμια. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του alexandreia-gidas.gr από το σημείο:










2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ