Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θρήνος στην Ημαθία: Σκοτώθηκε 35χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στην Αθήνα

Τραγικό δυστύχημα μ' έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ νεκρό και έναν ακόμη βαριά τραυματισμένο σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άγιο Κοσμά, στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερις αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ με δύο μοτοσικλέτες πήραν σήμα και
μετέβαιναν στον Άγιο Κοσμά για να συνδράμουν σε πυρκαγιά σε οικοπεδικό χώρο. Στο ύψος του κλειστού γυμναστηρίου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μία μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με δύο ΙΧ αυτοκίνητα. Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν αμέσως στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός (με καταγωγή από τη Νάουσα), ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος. Για το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση.

Πατέρας μικρού παιδιού ο αστυνομικός που έχασε τη ζωή του

Πατέρας ενός μικρού παιδιού ήταν ο 35χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Είχε καταγωγή από τη Νάουσα και υπηρετούσε για αρκετά χρόνια στην ΓΑΔΑ. Η μοτοσικλέτα του 35χρονου και του 25χρονου ανετράπη και σύρθηκε για πολλά μέτρα. Αρχικά προσέκρουσε σε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια και σε δεύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ