Quantcast

http://picasion.com/

Θρήνος για τον 32χρονο που σκοτώθηκε στην Ημαθία - Ήταν το καλύτερο παιδί!

«Σοκ» προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Λουτρού Ημαθίας ο θάνατος του 32χρονου άνδρα σήμερα τα ξημερώματα μετά από τροχαίο (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ). «Είμαι ξύπνιος από τις τρεις το βράδυ, δεν μπορώ να πιστέψω πως έφυγε ο Γιάννης», δήλωσε φίλος του αδικοχαμένου νεαρού, ο οποίος έσβησε στην άσφαλτο σε επαρχιακή οδό του νομού Ημαθίας και συγκεκριμένα στον δρόμο από Λουτρό προς Επισκοπή. Η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι του δεν μπορούν αν συνειδητοποιήσουν πως «έσβησε» τόσο γρήγορα και τόσο άδικα ο δικός τους άνθρωπος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν τα ξημερώματα. Ο άτυχος Γιάννης άγνωστο πως έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να αναποδογυρίσει και να χάσει ακαριαία τη ζωή του μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μάταια οι άνδρες της Πυροσβεστικής προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όπως λένε πληροφορίες από την περιοχή ο Γιάννης εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος σε όλη την Ημαθία, ενώ διέμενε στην Αλεξάνδρεια. Ο νεαρός άνδρας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό του το Λουτρό Ημαθίας, με τους κατοίκους να λένε στο protothema.gr πως: «ο Γιαννης ξεχώριζε στο χωριό μας. Ήταν ιδιαίτερα ευχάριστος άνθρωπος και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για αυτόν».

Ο άνδρας απεγκλωβίστηκε από το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Όπως αναφέρουν πηγές από την τροχαία γίνεται έρευνα στο σημείο για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας. «H τροχαία ψάχνει τον τρόπο που έχασε τη ζωή του ο Γιάννης», προσθέτει φίλος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ