Quantcast

http://picasion.com/

Θωμαή Λαφάρα: «Οι Βεροιώτισσες αγαπούν την τέχνη της Αισθητικής και του Μακιγιάζ»

Είναι μια από τις κορυφαίες Μake-Up Artists στη Βέροια. Ασχολείται επαγγελματικά στον τομέα της ομορφιάς και προσπαθεί να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των νέων τάσεων, μένοντας συνεχώς ενημερωμένη για τις νέες τεχνικές και μεθόδους που χρησιμοποιούνται. Ο λόγος για την Θωμαή Λαφάρα, μια
γνωστή επαγγελματία του χώρου που δραστηριοποιείται στην Ημαθία. Γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1989 και έχει σπουδάσει οικονομικά.
Αρχικά, δούλεψε σε λογιστικό γραφείο και εταιρείες ως οικονομολόγος, αλλά την κέρδισε ο χώρος της ομορφιάς. Από μικρή ήθελε να ασχοληθεί με την Αισθητική και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να πάει σε σχολή Make up artist στη Θεσσαλονίκη. Ειδικεύτηκε στην «Μake up Αcademy» της Μαριάννης Βλασίδου.
Είναι παντρεμένη με τον γνωστό μπασκετμπολίστα Τάσο Κασαμπαλή, με θητεία στον Φίλιππο Βέροιας και στον ΑΟΚ και έχει έναν γιο που τον υπερλατρεύει. Κατά την διάρκεια της παρουσίας της στην Σχολή παρακολούθησε σεμινάρια της Mac, της Νyx, της Wycon. Επίσης, συμμετείχε σε σεμινάρια αισθητικής δερματολόγου και πλαστικού χειρούργου. Πριν από 3 μήνες περίπου ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία «Mac» που άνοιξε στη Βέροια.

«Οι Βεροιώτισσες αγαπούν την τέχνη της Αισθητικής και του Μακιγιάζ»

Η Θωμαή Λαφάρα καθημερινά έρχεται σε επαφή με δεκάδες Βεροιώτισσες που θέλουν να περιποιηθούν τον εαυτό τους. Στόχος της είναι να παρουσιάζει τις νέες τάσεις της μόδας και να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες της. «Θεωρώ ότι οι κοπέλες της Βέροιας είναι πολύ περιποιημένες και αγαπούν το μακιγιάζ» μας τόνισε χαρακτηριστικά, δίνοντάς μας και ένα από τα trend που θα επικρατήσουν τον χειμώνα. «Οι νέες τάσεις του μακιγιάζ είναι τα έντονα χρώματα, που έχουν επανέλθει δυναμικά, αλλά σαφώς και τα γήινα μακιγιάζ παραμένουν σταθερή αξία και τα προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες. Μεγάλη τάση είναι τα glossy μάτια που τονίζουν το βλέμμα. Και οι σβησμένες γραμμές eyeliner που κάνουν πιο μοντέρνο το look μας».
Οι στόχοι και οι δυσκολίες

Όπως σ' όλα τα επαγγέλματα έτσι και σ' αυτό της Αισθητικής και του Μακιγιάζ, υπάρχουν, πέρα από στόχους και όνειρα και αρκετές δυσκολίες. Η ίδια αναφέρει, πως οι δυσκολίες είναι ότι σαφώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο χώρο, αλλά πάντα όταν αγαπάς κάτι και το κάνεις με την καρδιά σου, εξελίσσεσαι και ξεχωρίζεις.
«Ευελπιστώ με την αισθητική μου και τις γνώσεις μου να εμπνεύσω τις γυναίκες της Βέροιας -και όχι μόνο- να γίνονται ομορφότερες και πιο λαμπερές σε κάθε περίσταση. Και φυσικά στόχος μου είναι να εξελίσσομαι μέρα με τη μέρα σε αυτό που αγαπώ και κάνω με πάθος, στο μακιγιάζ» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το «μότο» της ζωής της

Η Θωμαή Λαφάρα στην επαγγελματική ζωή πορεύεται με σταθερά βήματα και δημιουργεί το δικό της περιεχόμενο, με σεβασμό στην τέχνη της αισθητικής. Ποιο είναι το μότο της; «Το μότο της ζωής μου είναι πως όταν κάνεις κάτι που αγαπάς, το χειρότερο είναι να είσαι χαρούμενος και το καλύτερο να μεγαλουργήσεις».

6 σχόλια:

  1. Κούκλα, καλό κορίτσι και 100% επαγγελματίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Θωμαή. Είσαι η καλύτερη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΌ ΚΑΙ ΧΑΛΟΓΕΛΑΣΤΟ ΚΟΡΊΤΣΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ. ΈΞΩ ΚΑΡΔΙΆ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Βεροιώτισσες αγαπούν την τέχνη της αισθητικής, δυστυχώς όμως η αισθητική δεν τις αγαπάει και τόσο πολυ. Άποψη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα λογια είναι περιττά. Είσαι Θεά γλυκειά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ