Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (7/9 - 13/9)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Από τις 5 Σεπτεμβρίου ο τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας αλλάζει τόνο και παίρνει μία πιο «αέρινη» αλλά και «καλλιτεχνική» μορφή. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, αλλά και ο βασικός ρυθμιστής των σκέψεων, του λόγου, των συμφωνιών, των επαφών (συναντήσεις/ ειδήσεις), των εμπορικών συνδιαλλαγών κ.α, εισέρχεται στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι η Αφροδίτη, δηλαδή στο Ζυγό, όπου και θα παραμείνει ως τις 27 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας σκέψεις και επικοινωνίες έχουν ως βασικό κίνητρο την επίτευξη της αρμονίας, της ισορροπίας, της συμφιλίωσης αλλά και της δικαιοσύνης. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα δούμε πολλές νέες συμφωνίες επαγγελματικών συνεργασιών, αρκετές αισθηματικές γνωριμίες, αρκετά φλερτ και επικοινωνιακά τερτίπια που θα προσφέρουν «νοστιμιά» στην καθημερινότητά μας, ενώ δεν θα λείψει και η διάθεση για διέξοδο και έκφραση μέσα από την τέχνη!

♈ Κριός

Γενικά

Σημαντική είναι η νέα εβδομάδα για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Κριέ, στην πορεία της μπορείς μέσω των επαφών και των γνωριμιών σου να δεχθείς σημαντικές ευκαιρίες που θα προάγουν την επαγγελματική σου εξέλιξη, ενώ σου δίνεται και η δυνατότητα επιτυχίας των στόχων σου! Ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου και μπαίνεις σε μία εποχή που είναι σημαντικό να επαναπροσδιορίσεις την δράση σου και τα μετέπειτα βήματά σου! Το μόνο που θα χρειαστείς είναι την αυτοσυγκράτηση θυμού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη έχει κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Λέοντα και από αυτή την θέση κάνει τα αισθηματικά σου να φαίνονται σαν όαση το επόμενο χρονικό διάστημα. Οι επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για να επανέλθει στη ζωή σου ένας έρωτας από τα παλιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο Ήλιου – Δία, σε βοηθά αυτή την εβδομάδα να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για την πρόοδο της εργασίας σου! Τα οικονομικά είναι με πιέσεις και αστάθειες, όμως πρέπει να προσέξεις και το χειρισμό τους!

♉ Ταύρος

Γενικά

Η εβδομάδα που ξεκινά είναι αισιόδοξη, χαρούμενη αλλά έχει και ευκαιρίες για να μπορέσεις να πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω φίλε μου Ταύρε. Το τρίγωνο Ήλιου – Δία, προσφέρει τις ευκαιρίες για μία νέα αισθηματική γνωριμία ή για ένα νέο δημιουργικό σχέδιο. Κάποιες ειδήσεις που λαμβάνεις μέσα στις επόμενες μέρες κρίνονται άκρως ικανοποιητικές. Ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του εντείνοντας τα παρασκήνια στην προσωπική σου ζωή! Απέφυγε τις προσκολλήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα ικανοποιητική για τα αισθηματικά σου γιατί μέσα από τυχαίες συγκυρίες θα μπορέσεις εντέλει να χαμογελάσεις από ευτυχία. Μία τυχαία συνάντηση ή γνωριμία αποτελούν το δώρο σου για αυτή την εβδομάδα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι ζορισμένος, νιώθεις ότι κουράζεσαι πολύ αυτό το διάστημα και ότι οι προσπάθειες που κάνεις δεν πιάνουν τόπο! Στα οικονομικά σου οι συνθήκες σε βοηθούν να βάλεις μία τάξη και ένα πρόγραμμα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου και όλα κυλούν ανεμπόδιστα αυτή τη φορά... Το τρίγωνο Ήλιου – Δία, σε βοηθά να βρίσκεσαι σε μία πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, να αφήνεις πίσω σου ιστορίες που σε πίκραναν, ενώ θα υπάρχουν και κάποια χαρμόσυνα νέα που θα αφορούν τα οικονομικά σου! Ο Άρης ξεκινά την φαινομενική ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Κριού και βρίσκεσαι σε μία περίοδο αναδιοργάνωσης παλαιότερων επιθυμιών σου! Δεν παύει βέβαια αυτή την περίοδο να υπάρχουν και κόντρες με το κοινωνικό περιβάλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι ένα εύθυμο πειραχτήρι αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου! Τόσο ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού όσο και η Αφροδίτη από το Λέοντα, σε βοηθούν να εκφραστείς συναισθηματικά με κάθε τρόπο, δεν παύουν όμως να δίνονται και ευκαιρίες για φλερτάκια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία εβδομάδα ευκαιριών ξεκινά για τα επαγγελματικά σου όπου μπορείς να προχωρήσεις τα προσωπικά σου σχέδια και να δεις σπουδαίες εξελίξεις να λαμβάνουν χώρα! Στα οικονομικά σου παίρνεις τώρα μία ανάσα!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Έχεις περάσει πολλές δυσκολίες το τελευταίο διάστημα όμως η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σου είναι θετική, ελπιδοφόρα και έχει την ανανέωσή της αγαπημένε μου Καρκίνε! Το τρίγωνο Ήλιου – Δία, σε ευνοεί ιδιαίτερα για νέες γνωριμίες, για ευκαιρίες μέσω των επαφών σου και των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι, ενώ δεν λείπουν οι ειδήσεις και οι προτάσεις που σε κάνουν να νιώθεις λίγο πιο τυχερός!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νέες προοπτικές ανοίγονται τώρα στην αισθηματική σου ζωή, μπορείς πλέον να δεις κάποια πράγματα πιο καθαρά και να κάνεις πράξη πολλούς από τους στόχους που είχες έως σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι ζόρικες οι συνθήκες, πιέζεσαι και ασφυκτιάς γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια πράγματα που δεν είχες υπολογίσει. Πες ναι σε νέες προτάσεις και συνεργασίες. Στα οικονομικά παίρνεις ανάσα!

♌ Λέων

Γενικά

Εβδομάδα λάμψης, γοητείας αλλά και επαγγελματικής επιτυχίας αναμένεται για σένα φίλε μου Λέοντα. Η Αφροδίτη έχει περάσει στο ζώδιο σου και έλκεις σαν μαγνήτης ότι έχει βάλει στο μάτι. Συνάμα το τρίγωνο Ήλιου – Δία, ανοίγει σπουδαίες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν στην βελτίωση την επαγγελματική και την οικονομική! Ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και από αυτή την θέση σε κάνει να βρίσκεσαι σε πνευματική διέγερση πολλές φορές και ανησυχία. Είναι πολλά τα σχέδια του χτες που τώρα θέλεις να κάνεις πράξη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ήρθε η ώρα να ανέβει η αυτοπεποίθησή σου να νιώσεις πιο σίγουρος για σένα και να επιβεβαιωθείς μέσα από τις ερωτικές εξελίξεις της περιόδου! Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε βοηθά σε αυτό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτή την περίοδο έχεις την ευκαιρία να δεις πρόοδο, ανάπτυξη, εξέλιξη που θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στην άνοδο των οικονομικών σου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου και ο Ήλιος από το ζώδιο σου βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Δία από τον Αιγόκερω, έτσι θα μπορούσα άνετα να σου πω ότι οι μέρες που ακολουθούν είναι άκρως τυχερές για σένα! Ευκαιρίες για διασκέδαση, ανεμελιά, χαρά, ικανοποίηση, έρωτα είναι μερικά από τα «δώρα» αυτής της όψης, ενώ είναι φανερό ότι θα είσαι αρκετά πιο υπερβολικά και γενναιόδωρος απέναντι σε σένα και στους άλλους! Ο Άρης ανάδρομος από το ζώδιο του Κριού, επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά σου όπου οι χειρισμοί σου πρέπει να είναι πολύ

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία τυχερή εβδομάδα για τα αισθηματικά σου ξεκινά με το τρίγωνο Ήλιου – Δία να βάζει το χεράκι του για να ανοίξει επιτέλους τον ερωτικό σου τομέα προσφέροντας χαρά, ικανοποίηση και στιγμές που θα σου μείνουν αλησμόνητες. Συγκράτησε μόνο τα πάθη, τη ζήλεια και την απόλυτη συμπεριφορά

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η περίοδος είναι καλή για σκέψη και συζήτηση προοπτικών που θα σε βοηθήσουν στην αύξηση των οικονομικών σου! Η δημιουργικότητά σου είναι το κλειδί της επιτυχίας σου!

♎ Ζυγός

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που ο Ερμής κινείται στο δικό σου ζώδιο έτσι λοιπόν και είσαι σε επικοινωνιακή διάθεση με την επιθυμία να μοιραστείς τις σκέψεις, τις ιδέες σου και να έρθεις σε επαφή με τον κόσμο γύρω σου! Το τρίγωνο Ήλιου – Δία βοηθά την ενίσχυση της ψυχολογικής σου διάθεσης δεν λείπουν όμως και τα ευχάριστα γεγονότα μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια. Ο Άρης ανάδρομος από τον Κριό, προκαλεί εστίες έντασης με το περιβάλλον σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Τα καβγαδάκια και το αίσθημα του ανικανοποίητου δεν λείπουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα φλερτάκια δεν λείπουν αυτό το διάστημα με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα! Πς ναι σε προσκλήσεις, καλέσματα και γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό κύκλο και δεν θα χάσεις. Αν είσαι σε σχέση οι συνθήκες σε φέρνουν πιο κοντά με το ταίρι σου και το διασκεδάζετε! Προσοχή εσύ του 3ου δεκαημέρου γιατί οι κόντρες δεν λείπουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανταγωνιστική και επιθετική συμπεριφορά των συνεργατών σου σου προκαλεί ένταση αυτή την εβδομάδα, όμως θα καταφέρεις να διαχειριστείς τις προκλήσεις και με την διπλωματία σου θα βρεθείς κερδισμένος. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μία ισορροπημένη κατάσταση!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Εβδομάδα δικτύωσης, νέων επαφών και νέων δραστηριοτήτων ξεκινά για σένα αγαπητέ μου Σκορπιέ! Το τρίγωνο Ήλιου – Δία φέρνει την τυχερή εξέλιξη μέσα από μία γνωριμία, επαφή, φιλία, ή δέχεσαι μία σημαντική πρόταση που σου εκπληρώνει ένα σχέδιο σου! Με τον Άρη ανάδρομο από τον Κριό η καθημερινότητά σου είναι ένα βαρύ φορτίο με πολλές πιέσεις και ευθύνες που δεν σου επιτρέπουν να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι ιδανική για δικτύωση η οποία και σταδιακά θα σε βοηθήσει στο άνοιγμα νέων γνωριμιών και για τα αισθηματικά σου! Αν είσαι σε σχέση το διάστημα αυτό σε βοηθά να κουβεντιάσεις και να βρεις λύσεις με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε τις ιδέες, τις συζητήσεις και τις επαφές που θα έχεις αυτή την εβδομάδα και θυμήσου ότι μπορείς πολύ εύκολα να δεχθείς στήριξη από άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος. Στα οικονομικά σου δέχεσαι βελτίωση.

♐ Τοξότης

Γενικά

Μία εβδομάδα ικανοποίησης ανοίγεται μπροστά σου τώρα αγαπημένε μου Τοξότη, αφού ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Δίας βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ήλιο και σου προσφέρει σημαντικές νέες προοπτικές για να κατακτήσεις στόχους προσωπικούς, επαγγελματικούς και οικονομικούς. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα προσφέρει τις ανάσες ανανέωσης για να νιώθεις ακόμα καλοκαίρι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία γνωριμία με έναν πρωτότυπο ή και κάπως εκκεντρικό τρόπο, ή ακόμα και με ένα άτομο που είναι διαφορετικό από αυτό που επέλεγες ή συνήθιζες μέχρι τώρα είναι μέσα στα πλάνα της περιόδου! Αν είσαι σε σχέση ευνοούνται μετακινήσεις και επαφές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις στόχους και τους πετυχαίνεις αυτή την εβδομάδα ενώ ο παράγοντας της τύχης είναι με το μέρος σου και σε βοηθά να αναπτύξεις τα οικονομικά σου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο του Ήλιου από την Παρθένο με τον Δία από το ζώδιο σου, έτσι μπορώ να πω ότι οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου , σου προσφέρουν τις ευκαιρίες για να κάνεις νέα ξεκινήματα, για να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να κάνεις μεγάλα βήματα μπροστά! Η διάθεση σου βελτιώνεται και οι εμπειρίες που αποκομίζεις σου δίνουν ικανοποίηση. Ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού, το επόμενο διάστημα είναι σημαντικό να αποφύγεις τη νευρικότητα και την ένταση με το περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η τύχη είναι στο πλευρό σου και σου προσφέρει τις ευκαιρίες εκείνες για να κάνεις ένα νέο άνοιγμα στην προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Το πάθος φουντώνει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι μία καλή περίοδος διερεύνησης νέων προοπτικών και δυνατοτήτων! Στα οικονομικά σου παίρνεις μία σημαντική ανάσα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η διάθεση σου βελτιώνεται σημαντικά αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε και σε αυτό σημαντικό ρόλο θα παίξει η βελτίωση των οικονομικών σου! Το τρίγωνο Ήλιου – Δία προσφέρει την ψυχική ανακούφιση και την απεμπλοκή σου από βάρη που είχες την περασμένη περίοδο! Συνάμα, πρέπει να είσαι αρκετά πιο προσεχτικός στον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίες, γιατί ο Άρης ανάδρομος από τον Κριό σε κάνει αρκετά πιο καβγατζή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου υπάρχει αναθέρμανση, το κλίμα βελτιώνεται, πλησιάζεις το ταίρι σου και βρίσκεται λύσεις στα ζητήματά σου και μπορώ να πω ότι η ζεστασιά της συντροφικότητας σε κάνει να βρίσκεσαι στα καλύτερά σου! Ιδανική εποχή για να βρεις και μία νέα σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά σου παίρνεις μία σημαντική ανάσα, τα προβλήματα δεν παύουν όμως να λείπουν! Στα επαγγελματικά σου έχεις μία νέα προοπτική ή ένα νέο άνοιγμα!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Νέοι άνθρωποι μπαίνουν από αυτή την εβδομάδα στη ζωή σου ενώ η κοινωνική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά και κατανοείς φίλε μου Ιχθύ ότι έχεις επιστήθιους φίλους! Ο Άρης ανάδρομος από το ζώδιο του Κριού σε προβληματίζει με τα οικονομικά σου ενώ κάποιες κινήσεις που ήθελες να κάνεις φαίνεται ότι τώρα είναι μπλοκαρισμένες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Γίνονται βήματα βελτίωσης της αισθηματικής σου ζωής, όμως είναι σημαντικό να προσέξεις τις επιλογές σου γιατί ίσως ωραιοποιείς κάποιες καταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η στήριξη που δέχεσαι από τον κοινωνικό σου κύκλο μπορεί να σε βοηθήσει στην εργασιακή σου εξέλιξη! Τα οικονομικά σου είναι άστατα!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ