Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις ειδήσεις του STAR ο Χαρέλας

Για τις αυξημένες ροές στον Έβρο αυτό το διάστημα και για τις έντονες μεταναστευτικές πιέσεις μίλησε στο κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του star την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, ο Βεροιώτης Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Χαρέλας Παναγιώτης. Τόνισε επίσης
πως παρόλο που οι πιέσεις είναι έντονες και δυσκολες, θα τα καταφέρουμε και πάλι όπως τον περασμένο Μάρτιο, τότε που οι καταστάσεις ήταν απροβλεπτες σε αντίθεση με τις σημερινές όπου ήταν αναμενόμενες. Επεσήμανε επίσης για την δραστηριοποίηση και των Υπηρεσιών Διαχείρισης Μετανάστευσης της ηπειρωτικής χώρας που και αυτές πλέον πρεπει να ενισχυθούν με προσωπικό. 

Τα μέσα όπως ο φράχτης, οι επιτήρηση των συνόρων μέσω συστήματος καμερών αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό το επόμενο διάστημα θα δημιουργήσουν στον Έβρο μια ισχυρή συνοριακή φύλαξη για τη χώρα μας.

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ