Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων θα δημιουργηθεί στη Βέροια

Σε λίγο καιρό η Βέροια θα πρωτοπορεί στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και της ανάπτυξης υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, εγκαθιστώντας έναν σταθμό φόρτισης. Μ' αυτόν τον τρόπο θα δοθεί έμφαση στην ηλεκτροκίνηση και θα ενισχυθεί η ανάπτυξη των υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, κάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, την ποιότητα ζωής στην πόλη, την ποιότητα του αέρα και τον περιορισμό του θορύβου. Μια πράσινη ανάπτυξη φιλική προς το περιβάλλον.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής για την Πράσινη Ανάπτυξη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Πάρις Μπίλιας και ο εκπρόσωπος της εταιρίας Blink Charging Hellas Γ. Καλαβρουζιώτης υπέγραψαν σύμβαση συνεργασίας για την προμήθεια, εγκατάσταση, λειτουργία, συντήρηση και επισκευή φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων.

Μέσω αυτής της συνεργασίας αναπτύσσεται ένα αξιόπιστο δίκτυο υποδομών που καλύπτει τόσο την ευρύτερη περιοχή όσο και τους διερχόμενους οδηγούς σε ανάγκες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Οι φορτιστές θα εγκατασταθούν αρχικά στο Κτίριο τεχνικών υπηρεσιών - Λεωφόρο Στρατού 72, στη Βέροια.

Διαβάστε αναλυτικά τους επτά νέους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Κεντρική Μακεδονία:

-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΤΙΡΙΟ ΒΙΛΑ ΑΛΛΑΤΙΝΗ - Β. ΟΛΓΑΣ 198

-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΚΤΙΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - Λ. ΣΤΡΑΤΟΥ 72, ΒΕΡΟΙΑ

-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙΛΚΙΣ: ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ

-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ: ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΠΕΛΛΑΣ – ΕΔΕΣΣΑ

-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ

-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ: ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ

*Ήδη λειτουργεί φορτιστής στο νέο κτίριο υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

1 σχόλιο:

  1. Βάλτε ηλεκτρικα ποδηλατα και φτιάξτε σταθμούς σε Πιεριων Καλλιθέα, Προμήθεα και Πανόραμα. Να μπορεί ο κόσμος να μετακινείται στο κέντρο χωρίς αυτοκίνητο. Μου βάλατε απλά ποδήλατα με μια Βέροια γεμάτη ανηφοριές και δεν τα αγγίζει άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ