Quantcast

http://picasion.com/

Σοβαρό τροχαίο το βράδυ στον Περιφερειακό

Σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ο οδηγός
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου 2020 στη Νέα Περιφερειακή Οδό της Βέροιας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν περίπου 01:00 τα ξημερώματα, όταν οδηγός οχήματος που
κινούνταν στον Περιφερειακό, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη στροφή στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων λίγο πριν το «Βασιλόπουλο», με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και ο 44χρονος οδηγός να τραυματιστεί σοβαρά.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας Βέροιας, που ερευνά και τα ακριβή αίτια του ατυχήματος και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, ενώ άμεσα έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον οδηγό σοβαρά τραυματισμένο, αρχικά στο Νοσοκομείο Βέροιας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.


φωτο αρχείου

7 σχόλια:

  1. Καλό είναι η τροχαία σε δρόμους που αναπτησουν μεγάλες ταχύτητες γύρο απ την πόλη και ειδικά μετά τα μεσάνυχτα να είναι παρούσα . Είναι παρούσα και πολύ φυσικό να μην προλάβει να δει το τι μπορεί να κάνει ο καθένας όταν μάλιστα οι δρόμοι είναι άδειοι από κίνηση. Αλλά όσο μπορούν περισσότερο .Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσχετο με το θέμα καλό θα ήταν να ξαναεπιστρέψουν η ομάδα ΔΙΑΣ να κάθετε μπροστά στην Τράπεζα Πειρεώσ στη Βενιζέλου , γιατι τα μηχανάκια και πολύ ευσυνείδητοι οδηγοί δικύκλων κόβουν δρόμο απο την Προφ. Ηλία σε ώρες που στον πεζόδρομο παίζουν δεκάδες παιδάκια!!! ασ ενημερωθούν οι αρμόδιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι δύσκολο το σημείο και η στροφή απότομη. Αν πηγαίνεις με λίγη ταχύτητα παραπάνω από το όριο και δε γνωρίζεις τον δρόμο, εύκολα μπορείς να χάσεις τον έλεγχο. Είναι το σημείο με τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα στον Περιφερειακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στα πρωτα χρονια που εγινε ο δρομος αυτος τα ατυχηματα στο σημειο ηταν πολυ συχνα ( το πρωτο διαστημα δεν υπηρχε και η τσιμεντενια περιφραξη και εφευγες στα χωραφια) μεχρι που ολοι μας το καταλαβαμε.
    τωρα πιθανοτατα λογω της ωρας ο οδηγος να ανεπτυξε μεγαλη ταχυτητα και....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν βάλουν ένα ραντάρ πριν τη στροφή, θα σας πω αν θα συνεχίσουν τα τρέχουν... Πολύ κρίμα να συμβαίνουν τέτοια τροχαία μέσα στην πόλη. Και γενικά να υπάρχουν ραντάρ, που να λειτουργούν βέβαια. Είναι δυστυχώς ο μόνος τρόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε ντινο πάλι σε σένα έκατσε ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο δρομος ειναι πολυ επικινδυνος καθε ωρα και στιγμη και θελει πολυ προσοχη στις πολλες καθετες διασταυρωσεις που εχει απ ολους οσους κινουνται τοσο στην περιφερειακή οσο και στις καθετες. οχι πανω απο 50χλμ/ωρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ