Quantcast

http://picasion.com/

Συνάντηση κορυφής στο Μακροχώρι

Μια συνάντηση φίλων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου στο Μακροχώρι. Οικοδεσπότης ήταν ιδιοκτήτης του μεζεδοπωλείου «Καθ' οδών» και πρώην δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Δημήτρης Τραπεζανλής, ο οποίος υποδέχθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, τον πρώην αντιδήμαρχο Νάουσας Στάθη Λογδανίδη, τον επιχειρηματία Νίκο Ορδουλίδη, το Σάκη Κοσμίδη και τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Κελεσίδη. Όπως είναι λογικό, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις, τόσο σε κεντρικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο και ειδικότερα σε θέματα που αφορούν την Ημαθία. Μάλιστα, έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία, την οποία και δημοσίευσαν στα social media.

3 σχόλια:

  1. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΤΕ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ......ΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ" ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όμως είναι κορυφή και κορυφή βουνού. Είτε γιατί είναι όντως βουνό είτε γιατί όλοι οι υπόλοιποι έχουν γίνει απλοί λόφοι. Όπως και αν το δεις όμως όσο και να μην σου αρέσει κατάφερε να στέκεται πιο ψηλά από όλους. Αντί λοιπόν να κακιώνεις με τον Καλαϊτζίδη που βρίσκεται στην κορυφή μπορείς απλά να τα βάλεις με τους άλλους που στέκονται χαμηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βαζω με τους σκεπτομενους της τελευταιας στιγμης....ας δουμε το ιστορικο του καθενος....ο καθε εν λογω κυριος δεν πρεπει να εκλεγεται για να κανει τα χατιρακια της εκαστοτε κυβερνησης αλλα την αναβαθμιση με εργας ουσιας τον Νομο....ολα τα αλλα ειναι απλα κολακιες και ραγιαδισμος

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ