Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκέντρωση σχολικών ειδών από τον Όμιλο Προστασίας Παιδιού

Παρά τις αντίξοες συνθήκες και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας τα μέλη του Δ. Σ. του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας πραγματοποίησαν την μηνιαία διανομή τροφίμων στις ωφελούμενες οικογένειες, ξεκινώντας έτσι και τη λειτουργία του εθελοντικού
Σωματείου για την νέα χρονιά. Μαζί δόθηκαν τσάντες και σχολικά είδη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Η συγκέντρωση σχολικών ειδών και τσαντών θα συνεχίσει καθ' όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου και όσοι συμπολίτες μας ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν με την πολύτιμη βοήθεια τους, μπορούν είτε να προσέλθουν στο γραφείο του Ομίλου ή να επικοινωνήσουν με κάποιο μέλος του Δ.Σ. για την δωρεά τους. Οι σχολικές τσάντες που συγκεντρώνουν, δεν είναι απαραίτητο να είναι καινούργιες , αλλά σε καλή κατάσταση χωρίς φθορές, για παιδιά και των τεσσάρων σχολικών βαθμίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ