Ρομποτική για Ενήλικες και Έφηβους 16+ από την Ακαδημία Ρομποτικής ΠΑ.ΜΑΚ Βέροιας

Εντυπωσιακό αναμένεται το νέο πρόγραμμα «ARDUINO» για Ενήλικες και Έφηβους 16+ από την Ακαδημία Ρομποτικής ΠΑ.ΜΑΚ Βέροιας. Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η εισαγωγή των μαθητών στο προγραμματιστικό και κατασκευαστικό περιβάλλον ανάπτυξης μικροκυκλωμάτων. Μέσω χρήσης μικροελεγκτών ανοιχτού κώδικα (Arduino), οι μαθητές θα κατασκευάσουν απλές αλλά και πολυσύνθετες κατασκευές τις οποίες θα ελέγχουν μέσω διαδραστικών εφαρμογών προγραμματιστικού κώδικα.

Το πρόγραμμα «ARDUINO» υλοποιείται σε 2 τετράμηνους κύκλους μαθημάτων, κάνοντας 1 μάθημα την εβδομάδα (διάρκεια 120’).

Στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας robotikiakadimia.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, καθώς επίσης και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την Εκπαιδευτική Ρομποτική.

Οι εγγραφές για μαθητές και ενήλικες συνεχίζονται έως και τις 18 Σεπτεμβρίου, καθημερινά 18:00 - 20:00 στα εργαστήρια της Ακαδημίας, Πιερίων 67, Βέροια.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6970036427

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ