Quantcast

http://picasion.com/

Ρυθμίσεις λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών Βέροιας - Μακροχωρίου - Αγίου Γεωργίου

Από τον δήμο Βέροιας εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με τις ρυθμίσεις λειτουργίας των λαϊκών αγορών της Βέροιας, του Μακροχωρίου και του Αγίου Γεωργίου, σύμφωνα με τα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού. Οι ρυθμίσεις αφορούν τους πωλητές που συμμετέχουν, ενώ δίνονται και οδηγίες προς
τους καταναλωτές για τήρηση των μέτρων. Συγκεκριμένα, επιτρέπεται η συμμετοχή των πωλητών (παραγωγοί και επαγγελματίες), που δραστηριοποιούνται σε αυτές σύμφωνα με την άδειας τους, ως ακολούθως:

α) Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε τρία (3) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό - ελεύθερο από αντικείμενα.

β) Υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από το προσωπικό των πωλητών και τους καταναλωτές /κοινό.

Επιπλέον συνιστούμε στους καταναλωτές κατά την παρουσία τους στην Λαϊκή Αγορά και στα πλαίσια της ατομικής ευθύνης:

• Να τηρούν τις οδηγίες για τον περιορισμό της διασποράς του ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ covid 19
• Να φροντίζουν την αποφυγή του συνωστισμού στους πάγκους και στους διαδρόμους των λαϊκών αγορών.
• Να αποφεύγουν την επαφή με τα χέρια, των προς πώληση προϊόντων(φρούτα και λαχανικά). Η δε τοποθέτηση αυτών σε σακούλες ,για λόγους υγιεινής, να γίνεται από τους πωλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ