Quantcast

http://picasion.com/

Προσοχή! Άγριες σκηνές - Σοκάρει το video με τα επεισόδια στη Βέροια

Σικάγο γίναμε!
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Βέροιας. Δύο ομάδες Ρομά, που έχουν βεντέτα μεταξύ τους, συγκρούστηκαν μέσα στην μέση του δρόμου (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ), προκαλώντας πανικό στην περιοχή. Πραγματικά, οι εικόνες που μας έρχονται από την Μητροπόλεως είναι σοκαριστικές! Δεκάδες άτομα με καρέκλες και πέτρες στα χέρια κυνηγούσαν την αντίπαλη ομάδα και προσπάθησαν να σπάσουν ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στην Πλατεία Ωρολογίου. Το παρακάτω video περιέχει σκληρές εικόνες:

22 σχόλια:

  1. Ησυχία τάξη ασφάλεια.

    Όχι στη Βέροια όμως.
    Εδώ φασαρία αταξία και ανασφάλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κάμερα είναι αδιάψευστος μάρτυρας σε πρόσωπα και καταστάσεις. Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το πόσα άτομα συνελήφθησαν και με τι κατηγορίες θα οδηγηθούν το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα μην πανε και για κρεμαλα..καλα που ζειτε ολοι εσεις...εδω ληστειες κανουν με οπλα και δν μπαινουν φυλακη....ξυπνατε!! οι γνωστοι-αγνωστοι που καινε την αθηνα με μολοτοφ οταν συλλαμβανονται αφηνονται ελευθεροι..οποτε τι ψαχνετε? τα παραπονα σας στην δικαιοσυνη και στους νομοθετες!!!

      Διαγραφή
    2. Ποιες συλληψεις; Οι δραστες μόλις κουράστηκαν, μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και έφυγαν.

      Διαγραφή
  3. TO PERIPOLHKO ASFALOS THA RHTHMYZH THN KIKLOFORIA , H GRAFOUNE KAPION GIA MASKA ,,NA TRELATHO O O O ,,KSERETAI H ASTINOMIA EINE XORIZMENH SE PAREES,,,8 ORES STO PERIPOLIKO BARDIA 2 ASTINOMIKOI DEN MYLANE KTL,,,K, KOUNKA NA LABETAI METRA PRIN EINE ARGA,,,KAI ALAKSTE POLH KOZMO APO MIA YPIRESIA SE ALLH ,,ESEIS EISTE EMPIROS KAI AKSIOLOGOS AKSIOMATIKOS,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Αστυνομικέ Διευθυντά, είσαστε πολύ ενεργός στις δημόσιες σχέσεις και στην προβολή σας γενικά. Ήρθε όμως η στιγμή να αποδείξετε εάν είστε σε θέση αν μπορεί η αστυνομία να κάνει σωστά την δουλειά της, και στα πλαίσια του αυτοφώρου, και σύμφωνα με τα video που κυκλοφορούν, αν μπορεί να συλλάβει τους υπεύθυνους γύφτους που αναστάτωσαν ολόκληρη πόλη, καθώς τα πρόσωπά τους φαίνονται καθαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαράδεκτη η αστυνομία, αν δεν έκανε συλλήψεις.
    Περιμένουμε να μάθουμε πόσες συλλήψεις έγιναν και τι κατηγορίες απαγγέλθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειμαστε μονοι μας. Ο καθένας μόνος του. Πάρτε το απόφαση.Ετσι αποφασίσαμε. Εμείς ειμαστε η αιτία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να ξερετε οτι η αστυνομια ήταν εκει γιατι πιο νωρις είχε κατάθεση στεφανου στη πλατεία των δικαστηρίων και απλα είχαν μεινει κανα δυο περιπολικά ..
    Ενα απο αυτους φώναζε εγω κάνω κουμάντο στη πόλη... πιτσιρικάς...!! Φλώροι σκατογυφτοι...δεν μαλώνουν πότε ενας προς ενα... Για κάντε τα αυτα σε χωρες όπως ρουμανια ρωσσια εκει δεν σηκωνει μαγκες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσες συλλήψεις έγιναν? Τους ανέχεται η αστυνομία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιες συλλήψεις ρε φίλε, βαρέθηκε και η αστυνομία να τους πιάνει και ο ανακριτής και ο εισαγγελέας με σύμφωνη γνώμη τους αφήνουν ελεύθερους, βαρέθηκαν κι αυτοί και τα παράτησαν.

      Διαγραφή
    2. Τι πρέπει να γίνει φίλε μου δλδ να κάνουν ότι θέλουν, δεν καταλαβαίνω... συνέχεια μέσα. Έτσι πρέπει, αν ήταν άλλοι απλοί πολίτες αυτοφορο και μέσα. Χωρίς ταυτότητα να είσαι μέσα θα σε πάνε και ας είσαι και γνωστός στην κοινωνία της πόλης σου. .

      Διαγραφή
    3. Κάθε μέρα φίλε μου, κάθε μέρα. Έτσι πρέπει. Για να στρώσουν..

      Διαγραφή
  9. kalimera ,katarxhn na poume ena eilhkreines MPRABO STON ,BERIOTH . POU EINE PRAGMATH KORIFY ,,KAI DEN KRIBH TIPOTA OLLA TA DIMOSIEUH ,,EUGE KAI PALH SYNXARITIRIA,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συγκεκριμενο βιντεο ειναι στο τελος της φάσης ...

      Διαγραφή
  10. Συγνώμη η Δ.Ι.Α.Σ που ήτανε ; εκτός και εάν ήτανε εκεί και δε φαίνεται στα βίντεο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Νόμος και Τάξη του Χρυσοχοΐδη προφανώς δεν ισχύει για τους γύφτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περιστατικό Νο. 34,902,029/2020, της ευπαθούς κοινωνικής ομάδας. Ελπίζουμε το Ελληνικό δημόσιο να μην ξεχάσει να τους προσφέρει επιπλέον 20 επιδόματα ώστε από το 2240 μ.Χ. να αρχίσουν να ενσωματώνονται.
    Και που'σαι ελληνάκο, εσύ μην τυχόν και ξεχάσεις να πληρώσεις μέχρι και το τελευταίο σέντσι από τους φόρους σου γιατί το κράτος με τους Έλληνες δεν σηκώνει και πολλά πολλά.
    Άιντε γιατί έχουμε και άλλα 2 εκ. αφρικανοασιάτες προς ενσωμάτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα το ξεχάσουμε κι αυτό. Ή μάλλον αδιαφορούμε. Δηλαδή αυτό. Που την ωρα που δυο συμμορίες γύφτων, μερα μεσημέρι συνεπλάκησαν στο κεντρο της πόλης, οι προύχοντες κατέθεταν στεφάνους ενεκεν τιμής. Και φυσικά ασφαλείς, αφου υπήρχαν μετρα τάξεως. Πέστε μου ενας. Φύλαγαν ποιούς απο ποιούς; Ενας άλλος "ΙΑΝΟΣ", πολιτικός, κοινωνικός, διοικητικός, συνεχίζει να σαρώνει τους πάντες και τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κανονικά θέλει συλλήψεις και προσαγωγές αλλά βλέπεις είναι Ρομά. Αν ήταν Γερμανοί πχ θα ήταν ήδη στα κρατητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι Γερμανοί; Αυτούς που συλλαμβάνονται με κάμερες και εξοπλισμό παρακολούθησης έξω από στρατόπεδα του Ανατολικού αιγαίου και αφού δηλώσουν παρατηρητές του γούντι του τρυποκάρυδου τους πληρώνουμε και τα αεροπορικά της επιστροφής;
      Έλληνες αν ήταν να δεις τι θα γινόταν.

      Διαγραφή
    2. Πού τον θυμήθηκες τον Γούντυ ρε φίλε!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ