Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέθανε από κορωνοϊό ο διάσημος επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης Πέτρος Μουρατίδης

«Έφυγε» ο Πέτρος Μουρατίδης, γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης με πληθώρα επιχειρήσεων. Νοηλεύονταν στην εντατική ΑΧΕΠΑ τις τελευταίες είκοσι μέρες με κορωνοϊό και υποκείμενο νόσημα (υψηλό ζάχαρο). Είναι ο 315ος θάνατος από τον ιό στην Ελλάδα που κατέληξε σήμερα στο ΑΧΕΠΑ. Γεννημένος το 1953. Ο άνθρωπος που είχε δημιουργήσει τα Peter Sport, είχε αγοράσει και ανακαινίσει και λειτουργήσει το παλιό εργοστάσιο της Βίλκα σε πολυχώρο και είχε δημιουργήσει σειρά μαγαζιών που έγραψαν εποχή όπως το Decadence, Mamounia, Markiz, Tsuki, Jungle, κλπ. Ξεκίνησε αυτοδημιούργητος για να φτιάξει μια αυτοκρατορία στη Θεσσαλονίκη. 

Στην κατοχή του είχε ακίνητα σε διάφορα σημεία της πόλης και ένα εμβληματικό κτίριο στο λιμάνι. ‘Ηταν στη βασική ομάδα δημιουργίας του θρυλικού κλαμπ Amnesia στο αεροδρόμιο. 

Τα ονόματα των μαγαζιών του ξεκινούσαν από Ma λόγω της γιαγιάς του Μαρπέσα, στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία, το όνομα της το πήρε από νύφη της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας. Είχε τρεις γιους που ασχολούνται με τις επιχειρήσεις του και μια κόρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ