Με 13 θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Βέροιας

Με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11 το πρωί, στο γραφείο της στο Δημαρχείο, η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Βέροιας. Στην τακτική συνεδρίαση, τα 8 μέλη της επιτροπής, Βασίλης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Στέργιος Διαμάντης, Θανάσης Δέλλας,
Χρήστος Τσιούντας, Γιώργος Γουλτίδης, Κωνσταντίνος Τροχόπουλος και Άρης Λαζαρίδης, με πρόεδρο τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Στέλιο Ασλάνογλου, καλούνται να συζητήσουν τα εξής θέματα: 


ΘΕΜΑ
1ο
Αποδοχή ή μη δωρεάς του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" για προμήθεια ειδών διατροφής για ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του νέου κορωνοϊού COVID-19 και καθορισμός των κριτηρίων κατανομής μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.
ΘΕΜΑ
2ο
Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση του Δημοτικού Αναψυκτηρίου Κοινότητας Αγίου Γεωργίου.
ΘΕΜΑ
3ο
Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη αναδόχου του έργου «Συντήρηση αγροτικών δρόμων (2019)».
ΘΕΜΑ
4ο
Ανάκληση ή μη της αριθμ.152/2020 απόφασης Ο.Ε. και έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη προσωρινού αναδόχου του έργου «Κατασκευή μεταλλικών κερκίδων στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου» σε συμμόρφωση της αριθμ. 931/2020 απόφασης της ΑΕΠΠ (Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών).
ΘΕΜΑ
5ο
Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη αναδόχου του έργου «Διαμόρφωση-Κατασκευή αθλητικών δαπέδων σε εκπαιδευτήρια του Δήμου Βέροιας».
ΘΕΜΑ
6ο
Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη αναδόχου της μελέτης «Μελέτη για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων οδών Δήμου Βέροιας».
ΘΕΜΑ
7ο
Συγκρότηση ή μη επιτροπής και κατάρτιση ή μη όρων διαγωνισμού του έργου «Εξωτερικοί χρωματισμοί 10ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας».
ΘΕΜΑ
8ο
Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση βλαβών σε τεχνικά της Δ.Ε. Βεροίας».
ΘΕΜΑ
9ο
Έκδοση ή μη εντάλματος προπληρωμής στο όνομα υπαλλήλου του Δήμου για «Έξοδα συμβολαιογράφων και δικαστικών επιμελητών».
ΘΕΜΑ
10ο
Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος προπληρωμής από τον υπάλληλο του Δήμου Στ.Βουτσιλά.
ΘΕΜΑ
11ο
Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος προπληρωμής από τον υπάλληλο του Δήμου Σ.Δαλιγκάρου.
ΘΕΜΑ
12ο
Άσκηση ή μη αγωγής για διόρθωση κτηματολογικής εγγραφής στο αριθμ. 1199 τεμάχιο αγροκτήματος Βέροιας και εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρων του Δήμου.
ΘΕΜΑ
13ο
Άσκηση ή μη αγωγής για διόρθωση κτηματολογικής εγγραφής στο αριθμ. 1278 τεμάχιο αγροκτήματος Βέροιας και εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρων του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ