Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οδύνη στην Α.Δ. Ημαθίας - 4ος θάνατος σε 6 μήνες!

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Αστυνομική Διεύθυνση της Ημαθίας μετά την είδηση του θανάτου του Θανάση Νικολαΐδη. Ο 39χρονος άτυχος αστυνομικός έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου στην Εγνατία Οδό (δείτε εδώ). Όπως είναι λογικό, στις αστυνομικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει βαθύτατη θλίψη, καθώς είναι ο τέταρτος αστυνομικός που χάνει την ζωή τους μέσα σε μόλις έξι μήνες. Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος και είχε δύο ανήλικα παιδιά.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η γη της Ημαθίας θα αγκαλιάσει τον 4ο στη σειρά εν ενεργεία συνάδελφο μας, μόλις μέσα σε 6 μηνες! Η θλίψη και η οδύνη μας δεν λένε να κοπάσουν επιτέλους! Ήταν και ο Θανάσης ένας από μας! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει! Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του! Εύχομαι για μια ακόμη φορά εντός 2020 , η μεγάλη οικογένεια της Αστυνομίας να μην ξεχάσει αυτούς που φεύγουν απροσδόκητα αλλά πολύ περισσότερο και αυτούς που αφήνουν πίσω»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ