Quantcast

http://picasion.com/

Ναουσαίος πήγε στην οντισιόν του GNTM και τον έστειλαν... στην πολιτική!

Το Greece's Next Top Model επέστρεψε στις οθόνες μας μέσω του STAR με πολλές εκπλήξεις, καθώς φέτος για πρώτη φορά συμμετέχουν και άντρες μοντέλα. Και εκεί που αναρωτιόμασταν, «4η audition του τρίτου κύκλου, αγόρια και κορίτσια παρελαύνουν μπροστά στους κριτές τόσα επεισόδια και ακόμα δεν
είδαμε στις οθόνες υποψήφιο από την Ημαθία;». Ήμασταν σίγουροι πως δεν θα απογοητευόμασταν και ναι, απόψε στο τέταρτο επεισόδιο έκανε την εμφάνισή του ο Ναουσαίος Δημήτρης Μπαξεβάνος. Μελαχροινός, 23χρονος, φοιτητής στη Θεσσαλονίκη και γιος βιομηχάνου στον τομέα των μετάλλων, που εργάζεται τόσο στην οικογενειακή επιχείρηση στη Νάουσα όσο και στο κυλικείο της θείας του στη συμπρωτεύουσα ως σερβιτόρος ή ντελιβεράς.
Ο Δημήτρης μπήκε με αέρα στην audition με σκοπό να εντυπωσιάσει τους κριτές και να ασχοληθεί με το modeling. Μίλησε για τον αυτοδημιούργητο πατέρα του, τις γυναίκες που θυσιάστηκαν στο Ολοκαύτωμα της Νάουσας και άλλα πολλά. Ωστόσο οι κριτές εντυπωσιάστηκαν περισσότερο από το λέγειν του Δημήτρη και με 4 «ΟΧΙ» τον έστειλαν να πάει... στην πολιτική, βρίσκοντας ως δυνατό του σημείο, όχι τόσο την εμφάνισή του όσο την επικοινωνία και την γλώσσα του σώματος.

Ωστόσο εμείς τσεκάραμε το instagram του Δημήτρη και βρήκαμε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από την εμπειρία του ως barber model. 

Δείτε το βίντεο με την οντισιόν του Δημήτρη Μπαξεβάνου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ