Quantcast

http://picasion.com/

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας ετοιμάζουν γονείς στη Νάουσα

Ενάντια στην υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία
Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας διοργανώνεται την Τετάρτη το απόγευμα στη Νάουσα, ενάντια στην υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους μαθητές στα σχολεία. Η πρόσκληση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών της Νάουσας, αναφέρει

συγκεκριμένα: «Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 9/9/2020 θα πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας στην πόλη της Νάουσας, "ενάντια στην υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία". Η συγκέντρωση των οχημάτων θα γίνει στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Νάουσας στις 18:00, από όπου και θα ξεκινήσει η φάλαγγα των οχημάτων, μόλις αυτά συγκεντρωθούν.

Καλούμε όλους τους γονείς του δήμου Ηρωϊκης πόλεως της Νάουσας, που συμμερίζονται την άποψη και την αγωνία μας για το συγκεκριμένο θέμα να δώσουν το παρόν και να στείλουν το μήνυμα τους»

Ομάδα Ενεργών Πολιτών δήμου Ηρωϊκης πόλεως της Νάουσας

14 σχόλια:

  1. Ψεκασμενοι με αεροξολ και ακρως επικινδυνοι για την δημοσια Υγεια και τους πολιτες την Ναουσας . Μαζεψτε τους ενεμβολιαστες , δηθεν , απιστους στον ιο , ωχ-αδελφιστες που δεν μπορουν να δεχτουν οτι η δικια τους αυτοκτονια (διχως μασκα ) θα επιφερει τον θανατο στους ευπαθεις συντοπιτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να περάσει νόμος πως όποιος αρνείται τα μέτρα προστασίας θα του απαγορεύεται η νοσηλεία σε δημόσιο νοσοκομείο για κοβιντ.
    Αν ασθενήσουν να πάνε να ρωτήσουν τις μανούλες του facebook πως να γιατρευτούν.
    Άντε πια με τους αλλοπρόσαλλους. Δεν μας φτάνουν τα προβλήματα ασχολούμαστε με τους γουαναμπι επαναστάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι wanna be επαναστάτες. Εχουν μυαλό και την ελάχιστη κοινή λογική. Δεν ειναι υποτακτικοί ή τρολ σαν εσενα.

      Διαγραφή
  3. Πολύ τραγικά τα βλεπεις, κουλαρε λιγο. κοιτα να μιλησεις και με κανεναν δικο σου γιατρο,ολοι οι γιατροι ξερουν οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι πως τα παρουσιαζει η κρατικη προπαγανδα.Μην ανηαυχεις τοσο για την υπαρξη σου,
    ουδεις αναντικαταστατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την προηγούμενη εβδομάδα μίλησα με τον καρδιολόγο μου. Η μάσκα δεν έχει κανέναν απολύτως κίνδυνο. Σίγουρα οι διαμαρτυρόμενοι για τις μάσκες γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τον γιατρό που μίλησα.
      Προφανώς ο γιατρός μου είναι μέλος παγκόσμιας συνωμοσίας υπό τον Μπίλ Γκέιτς και τα παίρνει χοντρά από εβραικά κέντρα παγκόσμιας καθοδήγησης. Έτσι, απλά και κούλ.

      Διαγραφή
    2. Ο γιατρός σου και συ πρέπει να μάθετε κατι ακόμα που δεν το ξέρετε οτι η πραγματικότητα είναι πολυ χειρότερη από καθε θεωρία συνομωσίας

      Διαγραφή
    3. εσυ φιλε που μας λες οτι ουδεις αναντικαταστατος , θελεις να ερθεις να μεγαλωσεις το παιδακι μου ? Εαν με κολλησεις θα πεθανω, ελα να γραψω διαθηκη για να το μεγαλωσεις εσυ ? Βλακα , ε βλακα μονον ενας βλακας μπορει να γραφει αυτα που γραφεις εσυ

      Διαγραφή
    4. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΑ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΡΚΟΥΝΟΡΣ..ΔΕΙΤΕ ΞΕΒΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Κ ΘΑ ΑΝΟΊΞΕΤΕ ΤΟ ΠΝΕΎΜΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  4. Με όλα τα μέσα, μηχανάκια, τρακτέρ και φορτηγά. Εφαρμογή τής Δημοκρατίας, εδώ και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι το κακό θα πάθουν τα παιδιά αν βάλουν για 6-7 (το πολύ) ώρες μια μάσκα;
    Γονείς δεν κοιτάτε που τα παιδιά σας αμόρφωτα πάνε στα σχολεία και αμόρφωτα βγαίνουν οι πορείες για τις μάσκες σας μάραναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ..
    Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΦΤΩΧΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ Α Π Α Τ Η ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολοι οι γιατροι ειναι στο κολπο... ολοι αυτοι που πουλαν μασκες το ιδιο.. θελουν να μας γελασουν για να φοραμε μασκες, για να μη φαινεται το χαμογελο μας... Ζητω οι τζι αη τζο, κατω ο δρακουμελ και η μαγισσα Μυτονγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οἱ Τοῦρκοι μᾶς ἐπέβαλαν νά φορᾶμε φέσι, ἡ Νέα Διαβολολατρία (ΝΔ) μάσκες. Σκλαβιά εἶναι, θὰ περάσῃ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε τι μαλακίες λες σε κάθε αρθρο.. αντε σκασε επιτέλους

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ