Quantcast

http://picasion.com/

Μηχανή παρέσυρε γυναίκα στο Μακροχώρι και... εξαφανίστηκε!

Ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία για τον εντοπισμό του οδηγού
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου στο Μακροχώρι. Ήταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, όταν ένα δίκυκλο, επί της οδού Αριστοτέλους, παρέσυρε στο πέρασμά του μια άτυχη γυναίκα. Από την σφοδρότητα του χτυπήματος, το θύμα έπεσε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να διακομισθεί άμεσα στο Νοσοκομείο της Βέροιας. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο μοτοσικλετιστής, όχι μόνο δεν σταμάτησε για να την βοηθήσει, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να αποφύγει τυχόν συνέπειες του νόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή του. Προανάκριση του συμβάντος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

1 σχόλιο:

  1. Τα γνωστά "καλόπαιδα" με τα μηχανάκια που ανεβαίνουν Βέροια τα βράδυα και κοντράρονται στο κέντρο της πόλης. Όχι μόνο τα μηχανάκια χωρίς εξατμίσεις αλλά και οι άλλοι με τις yamaha.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ