Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με το βλέμμα στα μεγάλα σαλόνια

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που συνάντησε στη Βέροια είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο έμπειρος προπονητής έχει βρει όλα όσα ήθελε (εγκαταστάσεις, προπονητικό κέντρο, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση κ.α.) και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο «χτίσιμο» της ομάδας για
τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ένα πρωτάθλημα που λόγω κορωνοϊού, αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα, αφού οι αγώνες ενδέχεται να γίνουν χωρίς θεατές, ειδικά τις πρώτες αγωνιστικές. 

Η «Βασίλισσα του Βορρά» με στοχευμένες κινήσεις και επαγγελματικά πρότυπα έχει βάλει ως στόχο την επάνοδό της στη Super League. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, επιμονή και προσήλωση. Μην ξεχνάμε πως η Βέροια ανήκει στο Top 5 των ομάδων του επαρχιακού ποδοσφαίρου, μετά τη Λάρισα, τον ΟΦΗ, την Ξάνθη και τα Γιάννενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ