Quantcast

http://picasion.com/

Με ράβδο 88 εκατοστών πλακώθηκαν οι Ρομά στην Μητροπόλεως

Συνελήφθη χθες (24 Σεπτεμβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ράβδος μήκους 88 εκατοστών. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το εν λόγω βαρύ αντικείμενο είχε χρησιμοποιηθεί στην πρόσφατη σύρραξη των δύο ομάδων Ρομά στην Μητροπόλεως. Επίσης σε βάρος του δράστη, είχε σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παρακώλυση συγκοινωνίας

9 σχόλια:

  1. Αααααααντε! Δεν το πιστεύω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στειλιάρι απο τσεκούρι είναι αυτό
    Θα το έβαλε καμιά γιουφτα κατω απο τα ριχτάρια που φοράει για φόρεμα...
    τώρα πως τα στερεώνουν ενας Θεός ξέρει ....!
    Αδειάζουν σουπερ μαρκετ 2 -3 μαζί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά αυτό δεν είναι τίποτα, οι ΓΙΟΥΦΤΟΙ είναι ανεξέλεγκτοι.
    Η αστυνομία πάντως κάνει ότι μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν παίζεστε με το μίσος που βγάζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα σε ξήλωναν 3 φορές χαλκοσωλήνες ηλιακού και καλώδια ηλεκτρισμού στο νεόδμητο σπίτι που έφτιαχνες με κόπους και στερήσεις ζωής, θα είχες την ίδια άποψη περί του μίσους αισθήματος?

      Διαγραφή
    2. Όταν θα πάθεις θα μάθεις και εσύ.

      Διαγραφή
    3. Πού ζεις σε γυάλα, σε παράλληλο σύμπαν? Δεν βλέπεις τι γίνεται? Μιλάς για μίσος? Αν σου κάνουν και σένα κακό θα μάθεις. Κλοπές, ληστείες, σπάσιμο αυτοκίνητων, ναρκωτικά, φασαρίες από μικρά με σουγιαδες, που ζεις?

      Διαγραφή
  5. Μπράβο στην αστυνομία και την ομάδα ΔΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στυλιάρι από τσεκούρι είναι ετούτο. Πάλι καλά που δεν είχε και το σιδερικό, γιατί αλλιώς θα ψάχναμε ακόμη τα κεφάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ