Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνησε το «χτίσιμο» της νέας Βέροιας

Στον ορεινό Βώλακα της Δράμας βρίσκεται από σήμερα η Βέροια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Η αποστολή έφτασε το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση. Στην αποστολή, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης έχει
όλους τους ποδοσφαιριστές του συν τους νεαρούς Περτσιούνη, Μανωλόπουλο, Τασιόπουλο, Βάντση. Αντίθετα, λόγω οικογενειακού προβλήματος ο Μπάρικ Φολ, που δοκιμαζόταν τις τελευταίες ημέρες, δεν ακολούθησε την αποστολή και θα επιστρέψει στην Ιταλία.


Η αποστολή της Βέροιας θα μείνει στον Βώλακα έως τις 17 Σεπτεμβρίου και σε αυτό το διάστημα θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες. Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου θα παίξει στην Δράμα με τον Πανδραμαϊκό. Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, στο αθλητικό κέντρο Βώλακα θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Τέλος, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου η αποστολή της Βέροιας θα μεταβεί στις Σέρρες για το φιλικό με τον Πανσερραϊκό και αμέσως μετά θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Τα φιλικά θα αρχίσουν στις 6:00 μ.μ.



1 σχόλιο:

  1. Που καταντησαμε ομαδα της Βεροιας να τρεχει στη ανατολικη μακεδονια σε καποιον βΩΛΑΚΑ στα 800 μετρα να κανει προετοιμασια....Α ρε Σελι με τα 1500 μετρα σου ουτε ενα ξενοδοχειο αναλογο με αυτο το μετριο στον βωλακα δεν εχεις ουτε ενα γηπεδο της προκοπης.....που σε καταντησαν ρε Σελι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ