Quantcast

http://picasion.com/

Κρέμασαν τις μάσκες στα κάγκελα!

Σε μια συμβολική κίνηση, μαθητές δύο σχολείων της Αλεξάνδρειας, κρέμασαν τις προστατευτικές μάσκες, που τους μοίρασε το Υπουργείο Παιδείας, στα κάγκελα των σχολικών κτιρίων τους. Μ' αυτόν τον τρόπο εκδήλωσαν την αντίθεσή τους στα μέτρα. Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με καταλήψεις για τους μαθητές του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας και του 1ου Γυμνάσιου Αλεξάνδρειας. Αφορμή για φέτος στάθηκε το μέτρο για την υποχρεωτική χρήση μάσκας από μαθητές και εκπαιδευτικούς στα σχολεία. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών υπακούει στα μέτρα και φοράει την μάσκα, τόσο εντός όσο και εκτός σχολικού κτιρίου. Τώρα αν αυτό έχει να κάνει με τον «φόβο» των 150 ευρώ ή με τα μέτρα αυτοπροστασίας που λαμβάνουν για την προσωπική τους υγιεινή, είναι κάτι που επαφίεται στην προσωπική άποψη και κρίση του καθενός!

2 σχόλια:

  1. Για πηγαίνετε στα δημοτικά να δείτε αν φοράνε μάσκες οι δάσκαλοι οι περισσότεροι δεν φοράνε το λένε τα παιδιά μας όταν σχολανε απαράδεκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε τι λένε και τι ακούς από τα παιδιά. Τα παιδιά είναι παιδιά.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ