Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξέσπασε ο Κοντογιαννίδης: «Υπάρχει 90% ανεργία στους ηθοποιούς»

Την έντονη αντίδρασή του σχετικά με τα νέα σίριαλ που παίζονται στην Ελληνική τηλεόραση εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Ο Βεροιώτης καλλιτέχνης καυτηρίασε την επιλογή ορισμένων παραγωγών να ανακυκλώνουν τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, την ώρα που εκατοντάδες ηθοποιοί βρίσκονται στην ανεργία και σε οικονομικό αδιέξοδο. Μάλιστα, τονίζει πως το ποσοστό των συναδέλφων του, που δεν έχουν εργασία αυτήν την περίοδο, αγγίζει πλέον το 90%. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

«10 πρόσωπα, τα ίδια και τα ίδια, (δεν αναφέρω ονόματα), εναλλάσσονται κάθε χρόνο, από σήριαλ σε σήριαλ και από κανάλι σε κανάλι. Λες και άλλοι ηθοποιοί δεν υπάρχουν. Δεν βαρέθηκαν τους εαυτούς τους. Αυτό λέγεται φθορά εικόνας στο χώρο του θεάματος. Κάνει κακό και στους ίδιους! Έλεος τόσες νέες παραγωγικές καλλιτεχνικές δυνάμεις υπάρχουν στον χώρο! Και ο χώρος του θεάματος έχει, εδώ και χρόνους, 90% ανεργία! Αλλά οι τρόικες στην κοινωνία του θεάματος, καλά κρατούν! Αλλαξομπαλιές και τα συναφή! Κρίμα! Κρίμα ειδικά για τους νέους»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ