Quantcast

http://picasion.com/

Επίσκεψη της Κεραμέως σε Βέροια και Νάουσα

Λίγο πριν το «πρώτο κουδούνι»
Στην Ημαθία βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων  Νίκη Κεραμέως το πλαίσιο της διήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στην Κεντρική  Μακεδονία λίγα εικοσιτετράωρα πριν το
«πρώτο κουδούνι». Το μεσημέρι επισκέφθηκε 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας και στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας, συνοδευόμενη από τον Ημαθίωτη Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αλέξανδρο  Κόπτση.
Την Υπουργό υποδέχθηκαν στο ΕΠΑΛ, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Δημήτρης Πυρινός και Θανάσης Παπαδόπουλος αντίστοιχα, ο διευθυντής και εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ. Το απόγευμα επισκέφθηκε το Εσπερινό Γυμνάσιο και Λύκειο της Βέροιας.


Στη σύσκεψη που ακολούθησε στα γραφεία του Εσπερινού Σχολείου, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η αντιδήμαρχος Παιδείας Συρμούλα Τζήμα, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Δημήτρης Πυρινός και Θανάσης Παπαδόπουλος αντίστοιχα, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Παναγιώτης Παλπάνας, ο διευθυντής της σχολικής μονάδας, εκπαιδευτικοί κτλ.

Δείτε φωτογραφίες:




























14 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Και τι θέλει ο εξω-εκπαιδευτικός παράγοντας στο σχολείο;
      Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει καμία σχέση με το κλιμάκιο - παρά την κομματική!!
      Θα μου πεις "καλά δεν καταλαβαίνεις; υπουργός του είναι να μην κάνει τη λεζάντα του;"
      Απαντώ: έξω απ'το σχολείο.

      Διαγραφή
  2. Σήμερα ανακοινωσαν νέα μέτρα σε Ημαθία και lock down.Ειμαστε σοβαροί.Θα ανοίξουν τα σχολεία για τα παιδιά μας με lock down;Αυτό είναι έγκλημα...Θα ήθελα μια άποψη από τον συντάκτη του άρθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά από τα νέα μέτρα στους νομούς Πέλλας και Ημαθίας δεν νομίζω ότι πρέπει να μιλάμε πλέον για άνοιγμα σχολείων . Όπως απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των εννέα ατόμων έτσι δεν επιτρέπεται και να παραβρεθούν πάνω από εννιά μαθητές σε μια τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειναι , πως ειναι δυνατον να σκεφτονται να μαζευτουν 25 παιδακια στις ταξεις ?

      Διαγραφή
  4. Για γέλια και οι μέσα και οι έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Panagioti ase ti politikh k asxolisu me ta gonata mu.eki ise protos.aporo t dulia exis esi eki.krima.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα μας πει καποιος τι ΕΙΠΩΘΗΚΕ; Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΛΕΞΗ;;; Οι υπολοιποι υπευθυνοι τι εχουν να μας πουνε; Οι διευθυντες Πρωτοβαθμιας κ δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης ΜΟΥΓΚΑ.Ο Γραμματεας της ΝΟΔΕ μουσκεμα εγινε τοσος κοπος χαμενος;; ΛΕΖΑΝΤΑ ΜΟΝΟ;Τα παιδια δε ειναι του ΠΑΜΕ Η ΤΗΣ Ν.Δ .ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ εχουν στα σχολεια ΚΥΡΙΟΙ. ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ.ΑΦΗΣΤΕ τα πολιτικα στην ΑΚΡΗ Και ας δουμε καταματα τα ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΑ.Οι πολιτικοι τσεπωνουνε 6500 ευρω και τα στελνουνε στα ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΥΠΟΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει χάσει την μπάλα η κυβέρνηση! Με πασαλιματα δεν γίνεται τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είτε 15 παιδιά είτε 20 στις τάξεις δεν γλιτώνουμε, αργά ή γρήγορα θα κολλήσουμε οι περισσότεροι αν όχι όλοι εφέτος, επομένως μην γκρινιάζετε.
    Το πραγματικό πρόβλημα είναι η Τουρκία και ο πόλεμος που έχει ήδη ξεκινήσει, με διάφορες μορφές εδώ και λίγους μήνες. οι επόμενοι μήνες είναι οι ποιο κρίσιμοι μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Σταματήστε τη φαγωμάρα και δείξτε ομοψυχία, θα μας χρειαστεί.
    (δεν είναι αποπροσανατολισμός είναι πραγματικότητα, δυστυχώς, ας περάσει αυτή η εθνική κρίση και μετά "σκοτωνόμαστε" μεταξύ μας....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μορφωμενοι ανθρωποι κατ'αλλα ομως εχουν παραμορφωθει και ακουν την επιστημη επιλεκτικα εκει που θελουν. τους εχει πλασει η τηλεοραση τους εχει πει πως να ζουν και τωρα αμφιβητουν τον ιο. ένας ατελείωτος χορός αναιδιας και παραμορφωσιας. καταργηστε την χλωρινη δεν υπαρχουν μικροβια δεν υπαρχουν βακτηρια δεν υπαρχουν ιοι και καθε ειδους καθαριστικα συντηριτικα εμβολια παστεριωση κτλπ.

    ΥΓ δειτε τα πράγματα με παρησια, καρτερικοτητα και μην βιάζεστε εκτος αν εχετε αντισωματα λογο του φυσικου-υπερφυσικου τρόπου ζωή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια συρμουλα είσαι η επόμενη Δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ