Quantcast

http://picasion.com/

Ο Στάθης Κελεσίδης νέος εντεταλμένος σύμβουλος στη Δημοτική Αστυνομία

Ο Στάθης Κελεσίδης αναλαμβάνει εντεταλμένος σύμβουλος στη Δημοτική Αστυνομία Βέροιας, έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη που κοινοποιήθηκε σήμερα, θέση που κατείχε μέχρι σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΚΑΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος. Ο Στάθης Κελεσίδης, δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξη «Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη», ήταν μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Εθελοντισμού, θέση που με τον πρώτο ανασχηματισμό που έγινε πριν από 2 ημέρες ανάλαβε η επικεφαλής της παράταξής του Γεωργία Μπατσαρά. Η θέση του εντεταλμένου συμβούλου στη Δημοτική Αστυνομία είναι άμισθη.
Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση, αναφέρεται και η ανανέωση του δημοτικού συμβούλου και προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Άρη Λαζαρίδη, στην εποπτεία και στον συντονισμό του έργου «Γέφυρα Αφών Κούσιου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αναθέτουμε, χωρίς αμοιβή, στους παρακάτω Δημοτικούς Συμβούλους Βέροιας την εποπτεία και τον συντονισμό των παρακάτω έργων και δράσεων του Δήμου μας ως εξής:

- Στον Δημοτικό Σύμβουλο Ευστάθιο Κελεσίδη του Αναστασίου την εποπτεία και το συντονισμό των αρμοδιοτήτων και δράσεων της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας, όπως αυτές περιγράφονται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.

- Στον Δημοτικό Σύμβουλο Αριστομένη Λαζαρίδη του Αιμίλιου την εποπτεία και τον συντονισμό του έργου «Γέφυρα Αφών Κούσιου».

5 σχόλια:

  1. Ο Στάθης δεν είναι πολιτικός, γι αυτό και είναι πιο αληθινός από την Γεωργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααα ρε Στάθη οποιοδήποτε άλλος ήτανε στην θέση σου θα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις αμοιβές τις κράτησε για τον εαυτό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο δήμαρχος Ναυπάκτου στην προηγούμενη δημοτική περίοδο διέθεσε τα έξοδα παράστασης Δημλαρχου υπέρ του Δήμου του για την αγορά ακιν’ητων, λέει κάτι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δικαιώνεται η επικεφαλής...θεσουλα ψάχνει το παιδί,αμοιβή έχει ο υπογραφακιας,η τζάμπα η τοποθέτηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ