Γρηγοριάδης: «Στόχος μου η χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας»

Πολιτική δήλωση, λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, έκανε ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης. Ο νέος αντιδήμαρχος Βέροιας, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, τόνισε πως θα εργαστεί σκληρά στην χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, έτσι ώστε να προωθηθεί η εξωστρέφεια της πόλης και η ευημερία των πολιτών της, να ενδυναμωθεί, δηλαδή, η διοικητική αποτελεσματικότητά του δήμου και να καλυφθούν έτσι, κατά το μέγιστο δυνατό, οι ανάγκες κάθε συνδημότη, βελτιώνοντας και διευκολύνοντας την ποιότητα της καθημερινότητας του. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Βέροιας, Κώστα Βοργιαζίδη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, αναθέτοντας μου την Αντιδημαρχία Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας.

Το γεγονός, εκτός από μεγάλη τιμή, αποτελεί για μένα και μια σημαντική ευκαιρία να εργαστώ για την υλοποίηση ιδεών και προτάσεων που έχω διατυπώσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και οι οποίες, έχω τη βεβαιότητα πως, αποτέλεσαν κρίσιμο κριτήριο στη συνείδηση των πολιτών για την εκλογή μου.

Στόχος μου είναι, μέσα από δράσεις αναφοράς, που κάνουν χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, να προωθηθεί η εξωστρέφεια της πόλης της Βέροιας και η ευημερία των πολιτών της, να ενδυναμωθεί, δηλαδή, η διοικητική αποτελεσματικότητά του δήμου και να καλυφθούν έτσι, κατά το μέγιστο δυνατό, οι ανάγκες κάθε συνδημότη, βελτιώνοντας και διευκολύνοντας την ποιότητα της καθημερινότητας του.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ των αρμοδιοτήτων μου, ειδικό βάρος, θα έχουν η παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης μέσω δράσεων όπως το ψηφιακό πρόγραμμα διαχείρισης αιτημάτων των δημοτών, αλλά και οι κινήσεις που θα διενεργηθούν προς την κατεύθυνση της ευφυούς αστικής ανάπτυξης με όχημα το υπό σχεδιασμό επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου Βέροιας για την «Έξυπνη Πόλη».

Η ενίσχυση της προσαρμοστικότητας του δήμου μας στις συνθήκες που ραγδαία επιβάλει το μέλλον είναι στο χέρι μας. Θα την πετύχουμε εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία».

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ