Quantcast

http://picasion.com/

Γλέντι μέχρι πρωίας στη Βέροια παρά τα περιοριστικά μέτρα

Στα μπαλκόνια τους την έβγαλαν χθες το βράδυ πολλοί Βεροιώτες. Και όχι λόγω καύσωνα αλλά λόγω... ντεσιμπέλ! Τραγούδια, μουσικές, όργανα και φωνές από μικρόφωνα, προερχόμενα από γλέντι που στήθηκε κάπου στα... πεδινά της Βέροιας, κράτησαν ξύπνιους πολλούς κατοίκους της πόλης, καθώς
έπαιζαν στο τέρμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο η πόλη συχνά - πυκνά κοιμάται... «εύηχα».

Τώρα όμως, σε μια δύσκολη περίοδο για την Ημαθία, με την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού να έχει οδηγήσει στη λήψη περιοριστικών μέτρων για τον νομό μας, την ώρα που η εστίαση υποφέρει, η νυχτερινή διασκέδαση γίνεται πλέον με ωράριο, οι ιδιοκτήτες μπαρ και κέντρων διασκέδασης κατέβασαν ρολά και άλλοι διώχνουν τους πελάτες τους τα μεσάνυχτα, ζευγάρια αναβάλλουν τον γάμο τους ή αναγκάζονται να «κόψουν» τη λίστα στους 50 (όπως ορίστηκε το ανώτατο όριο ατόμων στις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις)... κάποιοι φαίνεται πως ζούνε υπεράνω του νόμου. Κάποιοι συνεχίζουν τα γλέντια τους κανονικά. Χωρίς ωράριο, χωρίς περιορισμό. Χωρίς μέτρα. 

EDIT: Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ, υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) 

φωτογραφία αρχείου

29 σχόλια:

  1. Και σε ανώτερα!!! Μπράβο ήμασταν και υπόδειγμα νόμου και περιφέρειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πολιτισμός φαίνεται να είναι το επίτευγμα ενός ζωικού είδους που έχει εκλείψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σας ενοχλει που οι ανθρωποι θελουν να διασκεδασουν και να γλεντισουν ρε κακομοιροιδεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε να γράφεις εσύ πρώτα ψεκασμένε.

      Διαγραφή
    2. Φαε το σανο που σε ταιζει ο κουλης και η παρεα του εσενα προβατακι.....

      Διαγραφή
    3. Αν αρρωστήσεις, μετά θέλω να δω τι θα λες.

      Διαγραφή
    4. Τί να πεί ο τρόμπας ο ψεκασμένος.

      Διαγραφή
  4. Βεροιωτη Αρτέμης Ματσας το παίζεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είστε όλοι λάθος , όταν θα γίνετε γονείς και θα έχετε πληρώσει διαδικασίες γάμου , χωρίς "γλέντι" περίπου στις 5.000 ευρώ και θα χάσεις την προκαταβολή σε μαγαζί κλπ. , τότε ελάτε να μιλήσουμε ! Υπάρχει περίπτωση να έχεις στην άκρη άλλα 7.000 ευρώ , να κάνεις τον γάμο ! Στην Ελλάδα όλοι "καρφώνουν" από ζήλεια , ποιοί αυτοί μια ζωή σε ζηλέβουν .. ...καθήκια του κερατά ...ένας πατέρας αγανακτησμένος με δυο αναβολές...έλεος ...και εσύ που έγραψες " Μάθε να γράφεις εσύ πρώτα ψεκασμένε" ...λοιπάμαι φίλοι μου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι να χασεις 5 k ? Οταν αναβάλεις το γαμο Απλα αλλαζεις ημερομηνια γαμου και γλεντι! Το μονο χρηματα που χανεις ειναι αν παει μετα απο 6 μηνες που ισχυει η δημοσιευση της αναγγελίας γαμου και τα χρηματα απο τα προσκλητήρια! Αυτο βεβαια για τις πιο πολλες περιπτώσεις ! Τα περισσότερα τα εχεις πληρωσει Οποτε τα μεταφέρεις σ αλλη ημερομηνια !

      Διαγραφή
    2. Όταν ζεις όλη την ζωή σου για να κάνεις μούρη με τον γάμο των παιδιών σου,αυτα εχει.
      Αντε καλο κορόνα πάρτι. Αλλα απορω πως και δεν ήρθαν να σας κλεισουν? Τι φαση λαδεμπορας?

      Διαγραφή
  6. Η Βέροια και τα χωριά είναι γεμάτα κολοοιο από τους ημεδαπους κάτω από τον περιφερειακό που όλη νύχτα γυρνάνε και η αστυνομία τους τρέμει αλλά και από τους αλλοδαπούς που πηγαινοερχονται Αλβανία και επειδή δεν πάνε στα χωράφια οι αγρότες τη μία μέρα καιγόταν για εργάτες και την άλλη μέρα στο χωράφι χωρίς την παρέλευση του 14 ημερου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τίποτα οπαδοί της Ρόμα θα ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε και ένα συλλαλητήριο κατά του κορωνοϊού, όπως στο Ρέθυμνο, που δεν έδειξαν τα κανάλια. Έτσι, μήπως φοβηθεί και την κάνει ελαφρώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γυφτοι.
    Τα χαϊδεμένα παιδιά όλων των βουλευτών εδώ και δεκαετίες.
    Να μάθετε να ψηφίζετε.
    Παράκληση να περάσει το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά κάνει ο κόσμος και διασκεδάζει. Εσείς σκυλάκια του συστήματος νομοταγείς πολιτες βάλτε κάνα ταμπον και κοιμηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαιβανια όλου του κόσμου ενωθείτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τους άκουσε όλοι η Βέροια η αστυνομία δεν τους άκουσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλα σας πειράζουν ρε κοπριες ε κοπριες,κορο και τα αρχιδια μας κουνιούνται, τους Πακιστανούς μάλλον δεν τους βλέπετε στο ξενοδοχείο πάνω κάτω,η μπορεί και να μην περνάτε και από εκεί από φόβο,κοπριες.μονο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι γλεντι μεχρι πρωιας (23:15) απεναντι απο το μπαλκονι μου κ με 5 ατομα (κυριολεκτικα) πελατες.μην τρωτε σανο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ 8:28

      Ψεκάστηκες σήμερα ή όχι?

      Διαγραφή
    2. Άμα πεθάνει η νύφη και ο γαμπρός από τον κοροναιο τα έξοδα γάμου θα σκεφτείς μετά βρε ζώων? Αντε ήθελες να πεθάνεις εσύ και όλο σου το σόι, δικαίωμα σου και επιλογή σου. Τι σου φταίει ο άλλος ο κόσμος να τον πάρεις μαζί σου?

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ