Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με αυταπάρνηση στο καθήκον!

Ανέβηκε επάνω στο όχημα και έριχνε νερό με τη μάνικα
Το τραγικό χθεσινό συμβάν στην οδό Εδέσσης ανέδειξε για μια ακόμη φορά την ετοιμότητα, τον επαγγελματισμό και την αυταπάρνηση των Πυροσβεστών μας! Μέσα σε λίγα λεπτά, η Πυροσβεστική
Υπηρεσία έφτασε στο σημείο και έδωσε πραγματική μάχη με τις φλόγες. Ειδικά την στιγμή που ο άνδρας της Πυροσβεστικής ανέβηκε επάνω στο όχημα και πετούσε με την μάνικα νερό ήταν κάτι που σχολιάστηκε θετικά από τους χρήστες του διαδικτύου.
Αν δεν ήταν τόσο καλά εκπαιδευμένος και προσηλωμένος στα καθήκοντά του, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε γλιστρήσει ή να είχε παραπατήσει και να τραυματιστεί. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα!
Οι καπνοί ήταν τόσο πυκνοί, που ήταν ορατοί από πολλά σημεία της Βέροιας. Εντός του διαμερίσματος, την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά, υπήρχαν εκείνη τη στιγμή δύο άτομα, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που διέμενε στο διαμέρισμα μαζί με τον γιο τους και που ευτυχώς απεγκλωβίστηκαν εγκαίρως από την Πυροσβεστική και Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Δυστυχώς, το διαμέρισμα έγινε παρανάλωμα του πυρός!

8 σχόλια:

  1. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ Π.Υ.ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ.
    Η ΦΩΤΟ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΩΣΤΩΝ ΠΥΡ. ΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ Ή ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ... ΔΕΝΤΡΑ Ή ΚΑΙ... ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι ο πυροσβέστης έπαιξε τη ζωή του κορώνα-γράμματα. Δεν μας παρατάτε λέω γω με τις υπερβολές σας. Τι να πεί πχ ένας οικοδόμος στη σκαλωσιά, ή ένας τεντάς που περνά τέντες σε μεγάλο ύψος. Η δουλειά του είναι και θα τύχει μία φορά το χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο στον πυροσβεστη που εκανε τη δουλεια του.Αλλα μην φτανουμε και σε υπερβολες. Ο ανθρωπος ειναι πανω στο οχημα και ριχνει νερο με τη μανικα,χωρις να φοραει καν τη στολη του αλλα και το κρανος του που σημαινει ελαχιστη επικινδυνοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανευθυνότητα λέγεται.

      Διαγραφή
    2. Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ FULL. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΠΕΦΤΕ Η ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΤΕΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΛΛΑ.

      Διαγραφή
  4. Τώρα τι γίνεται?
    Κάηκε ένα νοικοκυριό. Ενδιαφέρθηκε ο Δήμαρχος, το κοινωνικό παντοπωλείο, η Ιερά Μητρόπολη, όλοι αυτοί οι σύλλογοι (Έρασμος, Όμιλος Προστασίας Απορου Παιδιού, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών, Γηροκομείο κλπ) Ελπίζω όλοι αυτοι που βγαίνουν φωτογραφίες και χαζογελάνε στις εκδηλώσεις, οι κυρίες που κάνουν ΜΟΝΟ ΟΜΙΛΙΕΣ απ'εδω κι απ'εκει ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΡΑΣΗ. Μη διατηρήσουμε τον χαρακτηρισμο ΒΕΡΟΙΩΤΑΔΕΣ ΦΑΣΟΥΛΟΤΑΒΑΔΕΣ και για πολλές γενιές ακόμη...

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στην μορια μετα απο την φωτια που οι ιδοι την εβαλαν οι λαθρομεταναστες.... την αλλη μερα κιολας εσπευσαν να τους ξανακαμουν τις υποδομες....αντε να δω για αυτους τους καημενους τους συνδημοτες θα τους κανει το σπιτι το κρατος....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ