Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς!

Γεια και χαρά σ' όλα τα αρρωστάκια της στρογγυλής θεάς. Αlefas speaking στο μικρόφωνο του veriotis.gr. Τι σφαλιάρα ήταν αυτή που φάγαμε ρε μάγκες με την αναδιάρθρωση; Τι αδικία ήταν αυτή; Τη μια χρονιά βγαίνω πρωταθλητής και μου λένε θα ξαναπαίξεις στη Γ΄Εθνική και την άλλη με αφήνουν απ' έξω από τη Super League 2. Και τώρα τα κεφάλια μέσα. Το όνειρο έγινε εφιάλτης και η «Βασίλισσα» καλείται να παίξει για μια τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα χωράφια της Γ' Εθνικής. Επιστροφή στα πέτρινα χρόνια;

Ναι, μου φταίει ο Αυγενάκης, μου φταίει που κάποιοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την επιστροφή της Βέροιας στα μεγάλα σαλόνια, αλλά πάνω απ' όλα μου φταίει ο εαυτός μου. Και ξεκαθαρίζω...

Θέλω να είμαι έντιμος με τον εαυτό μου! Από την στιγμή που έχω τέτοια διοικησάρα που έχει ξοδέψει ένα κάρο λεφτά, (όλες οι ομάδες θα παρακαλούσαν να έχουν τα αδέλφια Μπίκα στο τιμόνι τους) και εγώ δεν κατάφερα να πάρω την άνοδο, είμαι άξιος της μοίρας μου. Βγήκα 7ος, γιατί απλά είχα παίκτες που το μπόι τους ήταν μικρότερο από τη Βέροια και προπονητές που το βιογραφικό τους έγραφε... Τρίγλια. Απλά τα πράγματα.

Δεν ρίχνω καθόλου ευθύνη στον Πρόεδρο, γιατί απλά είναι μόλις δύο χρόνια στο ποδόσφαιρο. Εδώ κοτζάμ Κόκκαλης και Σαββίδης έκαναν 3-4 χρόνια για να μάθουν τι παίζει και να πάρουν πρωτάθλημα. Τα αδέλφια Μπίκα είναι κοντά στην ομάδα, ξοδεύουν αβέρτα και δεν μπορώ να τους κάνω κριτική. Φέτος όμως έχω απαιτήσεις από αυτούς!

Τώρα έχω δύο επιλογές. Ή τα παρατάω και αποσύρομαι ή σκύβω το κεφάλι, δεν μιλάω, δουλεύω σκληρά και πάω για άνοδο. Πλέον δεν χωράνε δικαιολογίες. Είμαι η «Βασίλισσα», έχω την 5η καλύτερη επαρχιακή ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου (μετά από Λάρισα, Ο.Φ.Η. Ξάνθη και Γιάννενα) και ήρθε η ώρα να παίξω τη δική μου μπαλίτσα. 

Κρατάω τους πέντε παικταράδες που απέκτησα το καλοκαίρι, παίρνω άλλους 2-3 ποιοτικούς παίκτες, ποντάρω σε 3-4 φέρελπις πιτσιρικάδες και πάω για την πρώτη θέση. Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς!

1 σχόλιο:

  1. ALEFA GIASOU ,,SOSTA TA LES ,DEN THN THELH H NEA DYMOKRATIA, THN BEROIA, SOSTA ,,,ALLA POU EINE BOULEUTES, KAI YPOURGOI APO THN HMATHIA POU ??????????????????? ARXIZO KAI PHSTEUO OTH O KOULHS EINE MEGALOS ,GROUSOUZHS ,KAI KOLOTOUMPAS <<<<,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ