Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επέμβαση της αστυνομίας στο μεταμεσονύκτιο γλέντι της Βέροιας

Ορίστηκε δικάσιμος από την Εισαγγελία
«Ξενύχτησε» χτες βράδυ η Βέροια, μιας και στο γλέντι που είχε στηθεί κάτω από την περιφερειακή οδό επ' αφορμή βαπτίσεως (να σας ζήσει), δεν έλειψε ούτε το κέφι αλλά ούτε και τα... ντεσιμπέλ, με αποτέλεσμα η μισή πόλη να συμμετέχει ακούσια στη γιορτή. Πολλά ήταν τα μηνύματα που έφτασαν στον «Βεροιώτη» από ενοχλημένους πολίτες, αν και όπως φάνηκε από της αντιδράσεις της επόμενης μέρας αρκετοί το διασκέδασαν. Όπως είναι φυσικό ειδοποιήθηκε και η αστυνομία η οποία επενέβη και προέβη σε μηνύσεις. Η υπόθεση σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr θα εκδικαζόταν με την αυτόφορη διαδικασία αύριο Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, όμως λόγω κορωνοϊού και μέτρων αποφυγής συνωστισμού, η Εισαγγελία αποφάσισε να ορισθεί δικάσιμος.

3 σχόλια:

  1. Κάτω απο την περιφερειακή; Πάλι γύφτοι σίγουρα. Ζούμε σε μια όμορφη ατμόσφαιρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρομά (sic) που δε σέβονται κανένα συνάνθρωπό τους ούτε το ίδιο τους το συνάφι και που πάντα έχουν δικαιώματα και ποτέ υποχρεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ